Cum sa nu ne imbolnavim? Vezi solutia Sciencemed

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 10:13
6966 citiri
Cum sa nu ne imbolnavim? Vezi solutia Sciencemed

Se apropie sarbatorile si cu totii ne uram: "La multi ani!" si "Multa sanatate!". Aceasta urare este pe buzele tuturor cu ocazia zilei de nastere, a zilei onomastice, a sarbatorilor de Paste si de Craciun.

De ce oare ne uram multa sanatate si nu "Cat mai multe joburi", "Cat mai multi bani" sau "Cat mai multe averi!"? Pentru ca daca avem sanatate putem face restul si in acelasi timp ne putem bucura de tot ceea ce ne ofera viata, fie ca este vorba de vacante, excursii, bani, averi sau cat mai multe joburi.

Darul cel mai de pret pe care-l primim inca de la nastere este sanatatea. Copiii sunt veseli, senini, au multa energie, sunt foarte curiosi si dornici sa exploreze totul. De multe ori, venim de la serviciu si ne intrebam: "Oare de unde atata energie?. Eu sunt epuizat de parca as fi bolnav tot timpul si cel mic are chef de joaca".

Exista oare reteta sanatatii?

Marea majoritate dam vina pe programul incarcat de la serviciu, pe poluare, pe E-urile din alimente si ne complacem in aceasta stare. Si, totusi, ne spunem uneori "Ce bine ar fi daca am mai putea avea energia celor mici!"

S-au inventat multe vaccinuri care previn tot felul de boli, insa nu toate bolile pot fi prevenite prin vaccinare. Si atunci ne intrebam: "Exista oare reteta sanatatii?". Multi tineri cu parinti bolnavi de cancer, ulcer, boli neuropsihice, boli cardiovasculare, boli autoimune, boli reumatismale, boli pulmonare, se intreaba: "Cum pot sa stiu daca voi avea si eu ce a avut mama sau tata? Pot fi prevenite bolile? Exista metode prin care sa depistam la ce suntem predispusi?".

Sunt medic specialist la Clinica de Medicina Integrata Sciencemed si, in mod surprinzator pentru voi, va raspund, la toate aceste intrebari, afirmativ. Da, boala poate fi vizualizata inainte de a se declansa in plan organic si poate fi impiedicata sa se declanseze la nivel fizic prin semne si simptome suparatoare care sa ne impiedice sa ne bucuram de viata.

Metoda Sciencemed ne propune o diagnosticare moderna cu ajutorul careia putem vizualiza ce organe si sisteme sunt predispuse imbolnavirii, prin identificarea dezechilibrelor energetice de la nivelul acestora, cu aparatul de biorezonanta germana Paul Schmidt si a dezechilibrelor la nivel celular cu ajutorul Electrosomatografiei Interstitiale. Corectarea acestor dezechilibre impiedica aparitia bolilor la nivelul organelor si sistemelor implicate.

Cum putem face acest lucru?

Prin sedinte de armonizare energetica si stabilirea unui tratament personalizat adaptat fiecarui pacient in parte.

Sanatatea reprezinta o stare de echilibru. Nu trebuie sa asteptam sa apara simptomele pentru a face o consultatie. Atunci cand acestea s-au instalat, echilibrul este pierdut de foarte mult timp.

O consultatie completa in cadrul Clinicii de Medicina Integrata Sciencemed determina toate dezechilibrele energetice si celulare de la nivelul organismului si permite corectarea acestora printr-o terapie blanda si fara efecte secundare, ce poate fi efectuata la toate varstele, atat de catre copiii mici, adulti, cat si de catre varstnici.

Starea de echilibru a organismului poate fi restabilita printr-o terapie personalizata bazata pe remedii homeopate, gemoterapice, fitoterapice si remedii florale Bach care impreuna cu sedintele de armonizare energetica corecteaza dezechilibrele energetice si celulare ale organismului.

Intreaga terapie administrata poate fi testata pe loc prin metoda biorezonantei Paul Schmidt, pentru a ne asigura ca remediile se potrivesc persoanei in cauza. Este o metoda de geniu, care ne ofera posibilitatea de a ne pastra echilibrul energetic si celular pentru ca boala sa nu se instaleze.

La noi in clinica s-au prezentat multi pacienti cu boli grave, inclusiv cancere, boli autoimune si boli cardiovasculare in stadii avansate. Toti aveau o afrmatie comuna: "Daca as fi stiut ca voi ajunge in acest stadiu m-as fi tratat din timp".

Intr-adevar, este mult mai usor sa previi decat sa tratezi si macar in preajma sarbatorilor este bine sa ne reamintim ca darul cel mai de pret pe care viata ni l-a oferit este sanatatea. Atunci cand pierdem ceva, este posibil sa fie pentru totdeauna, asa ca este bine sa pretuim ceea ce avem.

Specialistii Clinicii de Medicina Integrata Sciencemed va doresc ca Sfanta Sarbatoare a Craciunului sa readuca in inimile voastre dorinta de a va pastra sanatatea.

Medic Primar Mihaela Hanganu,

Clinica ScienceMed

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#tratament prevenire imbolnavire, #tratament prevenire cancer, #dezechilibru organism, #Medicina integrata Sciencemed , #tratament