Diagnosticul si tratamentul hepatitei: Metoda de ultima ora de la Sciencemed

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 10:39
8654 citiri
Diagnosticul si tratamentul hepatitei: Metoda de ultima ora de la Sciencemed

Hepatitele virale cronice B, C si cele cauzate unor alte numeroase virusuri cu tropism hepatic reprezinta o patologie cu crestere alarmanta in ultimii ani.

Periculozitatea lor se datoreaza mai multor factori, printre care se numara agresivitatea microorganismelor virale, capacitatea lor de adaptare fenotipica extrem de usoara, rezistenta din ce in ce mai scazuta a organismului la agresiunile externe, dificultatea de a obtine o remisiune de durata si permanenta a multiplicarii virale prin metodele clasice de tratament.

Metodele antivirale de tratament, care incearca sa impiedice replicarea virala, au o multime de dezavantaje. Sunt medicamente de sinteza cu numeroase efecte secundare, de multe ori dificil de tolerat de pacienti, nu actioneaza la nivelul capacitatii de aparare a corpului, sunt extrem de costisitoare din punct de vedere material, fiind greu de suportat de catre sistemul de asigurari medicale din intreaga lume.

Metodele moderne incluse in Medicina integrata Sciencemed aduc un plus de eficienta si avantaje de necontestat fata de metodele clasice. Combinarea metodelor de diagnostic si tratament energetic-informationale blande, precum homeopatia, biorezonanta Paul Schmidt, fitoterapia, gemoterapia, electrosomatografia interstitiala, reprezinta solutii salutare ale medicinei actuale.

EIS permite a se evidentia la un nivel foarte sensibil cum functioneaza celula hepatica atat la pacientii deja tratati cu interferon si antivirale, cat si la cei nou diagnosticati. Rezultatele pe care EIS le ofera permit interpretarea modului in care metabolismul celulei hepatice face fata agresiunii virale si care este rasunetul acestui virus asupra functionarii tuturor organelor corpului, daca exista sau nu afectari simultane ale altor organe ca inima, plamani, rinichi, intestine, pancreas, organe genitale, glande endocrine(tiroida, ovare, testicule, suprarenale).

Metoda ne ajuta sa verificam efectele diferitelor terapii asupra ficatului si asupra intregului corp, este rapida, nedureroasa, exacta si reproductibila.

Biorezonanta Paul Schmidt este metoda de baza cu ajutorul careia putem sa apreciem care este starea energetica subtila a intregului corp, la nivelul fiecarui organ in parte, inclusiv la nivelul ficatului. Putem determina care virusuri, bacterii si paraziti sunt prezenti la nivelul aurei. Aceasta ne ajuta sa descoperim si alti agenti de imbolnavire a corpului si ficatului, care nu pot fi pusi in evidenta cu ajutorul metodelor clasice de laborator.

Biorezonanta Paul Schmidt este o metoda moderna, care permite un diagnostic si un tratament energetic individualizat al intregului corp, dar care pune accentul asupra tratarii organului sau sistemului atacat in mod preferential de catre boala. In cazul hepatitelor virale, metoda de biorezonanta trateaza in mod direct ficatul, splina si tractul digestiv in ansamblul sau, actioneaza direct asupra virusurilor cauzatoare ale bolii, actioneaza crescand imunitatea corpului.

Cresterea imunitatii este esentiala pentru lupta organismului contra virusurilor hepatitice. Cu ajutorul biorezonantei se pot cauta cele mai potrivite tratamente fitoterapice si gemoterapice necesare pentru tratarea hepatitelor virale B, C, citomegalovirus, Eppstein-Barr etc.

Metoda homeopatica aduce un ajutor substantial tratamentului cu biorezonanta Paul Schmidt. Asocierea metodelor de diagnostic si tratament energetic informational la diagnosticele si tratamentele clasice alcatuiesc ceea ce formeaza Medicina integrata Sciencemed, cea mai eficienta modalitate de abordare a bolilor in general si a hepatitelor cronice in special.

Cazuri clinice:

Pacientul G.D. in varsta de 69 ani. Sufera de hepatita virala C de 35 de ani. In urma cu 15 de ani a urmat tratament chimic alopat antiviral cu ameliorare, dar cu recadere la aproximativ 4 ani de la terminarea tratamentului. A reluat tratamentul antiviral cu ameliorare doar 3 ani. Pacientul a refuzat apoi tratamentele alopate.

Se prezinta la Clinica noastra in urma cu 14 luni deoarece starea generala este afectata: are oboseala fizica si astenie psihica importante, valori ale enzimelor hepatice de 3 ori mai mari decat normalul, infectii respiratorii si urinare care se repeta la 2-3 saptamani si necesita antibiotice pe care nu le mai suporta, HTA de 20 ani ale carei valori se mentin foarte crescute (190-200 mm.Hg), in ciuda faptului ca ia tratament antihipertensiv cu 5 medicamente de sinteza. EKG evidentiaza modificari de cardiopatie ischemica.

EIS pune in evidenta modificari functionale celulare la nivelul intregului corp: scaderi severe de conductibilitate electrica la nivelul ficatului, pancreasului, splinei si ceva mai usoare la nivelul intestinului subtire si gros, sugestive pentru afectare cronica degenerativa. Cardiac, crestere de conductibilitate electrica importanta la nivelul arterelor inimii (coronare) si scaderi importante de conductibilitate electrica la nivelul muschilor cardiaci, toate sugerand lipsa aprovizionarii cu oxigen a inimii si un proces aterosclerotic activ.

Biorezonanta Paul Schmidt arata blocaje energetice maxime la nivelul tuturor centrilor energetici(chakre), la nivelul ficatului, splinei si intregului tract digestiv. Blocaje importante in restul corpului. Se pune in evidenta prezenta altor virusuri si paraziti inafara virusului hepatitic C. Testarea la alergeni pune in evidenta intolerante si alergii la numeroase substante naturale si chimice.

Se aplica tratament complex homeopatic, fitoterapic si gemoterapic adaptat. Se realizeaza sedinte de tratament energetic si de desensibilizare cu ajutorul aparatului de biorezonanta Rayocomp PS 1000 Polar. Cate 3 sedinte de terapie pe saptamana timp de 3 luni. A continuat ulterior cu 2 sedinte pe saptamana.

Evaluarile efectuate la 2 sau la 3 luni au aratat o ameliorarea constanta si spectaculoasa energetica, somatografica si clinica. Pacientul inca se afla in tratament de peste un an, continuand cate o sedinta de echilibrare energetica pe saptamana, asociata cu tratament homeopatic, gemoterapic si fitoterapic concomitent.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#tratament hepatita, #hepatita Sciencemed, #tratamente Sciencemed, #aparatura Sciencemed , #tratament