Leacuri miraculoase pentru oameni, de la necuvantatoare

Marti, 22 Iunie 2010, ora 06:33
12309 citiri
Leacuri miraculoase pentru oameni, de la necuvantatoare

De-a lungul timpului, oamenii de stiinta au descoperit ca anumite componente ale unor insecte si animale au un rol vindecator pentru diverse afectiuni. Pe masura ce au fost identificate, specialistii au dezvoltat si produse farmaceutice in care au valorificat aceste componente.

Potrivit Daily Mail, iata cele mai uzuale dintre acestea.

1. Veninul de albine

Acesta este eficient in alergii si cancer. In ce priveste alergiile, se foloseste tehnica denumita imunoterapie, care presupune injectii cu venin de albine si de viespi, facute pe o perioada de cinci ani, pentru a ameliora si chiar stopa simptomele alergiilor.

Palpitatiile, riscuri si tratament

In ce priveste tumorile canceroase, o echipa de cercetatori din cadrul University School of Medicine din Washington a descoperit ca substanta otravitoare din intepatura unei albine poate distruge celulele canceroase.

2. Uleiul de emu

Produsul este facut din tesutul gras de pe spatele pasarii emu, folosit de aborigeni de mii de ani. Mai multe studii au aratat ca acesta este un antiinflamator natural. In plus, amelioreaza semnficativ durerile provocate de osteoartrita, ajutand articulatiile.

3. Cartilajul de rechin

O molecula continuta de acest cartilaj ajuta la ameliorarea osteoartritei si chiar la stoparea evolutiei bolii. In plus, cartilajul de rechin ar putea opri raspandirea cancerului de creier, san si prostata.

Ce trebuie sa stii despre tratamentele alternative

4. Colagenul din vita

Despre suplimentele care contin colagen din vita se crede ca ajuta la cresterea flexibilitatii si mobilitatii articulatiilor, fiind benefice astfel in tratarea artritei reumatoide.

Parerile expertilor asupra acestui aspect sunt insa impartite, unii crezand ca acest colagen este absorbit, avand astfel efecte pozitive, altii considerand ca nu este absorbit de catre organism.

5. Extractul din melc

Acest extract, descoperit din intamplare acum cativa ani de catre lucratorii din cadrul unei ferme de melci, care au observat ca mainile lor erau incredibil de fine, iar ranile se vindecau foarte repede, contine niveluri ridicate din substantele alantoina, colagen si elastina, folosite de melci pentru a-si repara cochilia. Despre acestea specialistii cred ca ar avea un efect benefic si asupra celulelor pielii oamenilor.

In plus, mai multe cercetari realizate in cadrul Heriot-Watt University au descoperit ca mucusul secretat de o specie de melci africani contine un mineral care ar putea ajuta la refacerea mai rapida a oaselor rupte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#tratamente naturiste, #leacuri natura , #tratament