Trateaza natural muscaturile de tantari

Duminica, 24 Iulie 2011, ora 16:59
129597 citiri
Trateaza natural muscaturile de tantari
Foto: All women stalk

Muscaturile de tantar reprezinta un pericol pentru sanatatea noastra, nu doar un disconfort trecator.

Drept urmare, in plin sezon estival, trebuie sa ne pregatim pentru atacul tantarilor. Pe langa produsele pe care le cumparam de la magazin ca sa scapam de aceste insecte, in cazul in care suntem intepati, putem sa ne tratam natural.

Cei de la All Women Stalk ofera tratamente cu ingrendiente naturale, din bucatarie, pentru muscaturile de tantari.

Otetul este unul dintre acele lucruri pe care toata lumea le are in camara. Poate fi folosit la salate, la curatenia din baie, dar si impotriva tantarilor. Tamponati locul unde ati fost muscat de tantar cu otet de mere si miere si veti scapa de durere, dar si de mancarimea deranjanta.

Un alt remediu contra muscaturilor de tantari este pasta de dinti, in mod special cea cu aroma de menta. Mancarimea va disparea in cateva secunde si nu veti mai simti disconfort.

Un pachet de gheata aplicat peste zona unde ati fost muscati va amorti locul, iar mancarimea va disparea, pentru cateva minute. Gheata este, de fapt, solutia cea mai rapida, dar nu cu efecte indelungate.

Pentru a scapa de semnele inestetice pe care le lasa muscatura de tantar, tamponati zona cu o frunza de aloe. Aceasta planta are proprietati antiinflamatorii si vindeca pielea afectata.

Sucul de lamaie opreste mancarimea provocata de intepaturile de tantar! Doar o cateva picaturi pe muscatura si imediat veti renunta sa va mai scarpinati.

Faceti o pasta din apa si bicarbonat de sodiu si aplicati pe zona unde ati fost atacati de tantari. Dupa 15 minute, nu veti mai fi deranjati de senzatia de mancarime.

Un alt remediu pe care ar trebui sa-l incercati este usturoiul. Atat timp cat mirosul se va mentine tantarii va vor ocoli, dar va disparea si mancarimea pielii.

Pana a ajunge la remedii insa, faceti tot ce este posibil pentru a scapa de tantari, din cauza ca acestia pot fi purtatori de boli periculoase.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#tratament natural muscaturi tantari, #usturoi lamaie aloe tantari , #tratament