Veninul albinelor de scapa de dureri

Miercuri, 30 Decembrie 2009, ora 08:25
6610 citiri
Veninul albinelor de scapa de dureri
Foto: teamsugar.com

Tratamentul pe baza de venin de albine poarta numele de apiterapie. Aici sunt incluse si remediile pe baza de miere, polen, laptisor de matca sau propolis, iar metoda s-a folosit prima data in Asia, in urma cu multe secole.

Veninul albinelor este remediul natural perfect pentru orice durere. Produsul poate fi gasit la orice farmacie, nu numai la cele de profil naturist, sub forma de unguent, iar pentru o eficienta maxima, se aplica de mai multe ori pe zi, informeaza ahealthyme.com.

Artrita, scleroza, tendonita sau fibromialgia sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi tratate cu veninul albinelor. Studiile medicilor americani au aratat ca artrita poate fi chiar vindecata in cateva luni, daca aplicarea unguentului se face si de 80 de ori pe zi.

Produsul are actiune antiinflamatorie si poate fi considerat un analgezic natural, prin melitina continuta, un aminoacid care stimuleaza secretia de cortizol, un hormon antiinflamator.

Potrivit cercetatorilor americani, veninul albinelor imbunatateste circulatia periferica si intareste sistemul imunitar. Mai contine minerale, enzime, aminoacizi liberi, amine (histamina, dopamina sau noradrenalina), cu un rol foarte important in tratarea afectiunilor nervoase.

S-au inregistrat si efecte adverse sub forma reactiilor alergice la nivelul pielii, dar si greutati in respiratie, ameteli si, in cazuri rare chiar pierderea cunostintei.

Tocmai de aceea este absolut necesar sfatul medicului inainte de a incepe un tratament natural pe baza veninului de albine. Este un produs puternic, cu reactie imediata, iar pentru persoanele sensibile poate fi foarte periculos.

#venin albine sanatate, #venin albine durere, #venin albine artrita , #tratament