Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Socul, remediul tumorilor

Joi, 04 Martie 2010, ora 08:40
14385 citiri
Socul, remediul tumorilor
Foto: english-country-garden.com

Florile de soc au numeroase intrebuintari curative, de la reglarea digestiei pana la eliminarea toxinelor din organism, dar cel mai important efect al sau asupra sanatatii este stoparea si prevenirea formarii tumorilor.

Florile de soc cresc in special in zonele de campie, se culeg proaspete, de preferat dupa amiaza, pentru a evita umezeala, se lasa la uscat, iar din ele poti obtine ceaiuri sanatoase, care te pot feri de afectiuni foarte grave, informeaza

liveandfeel.com.

Florile de soc sunt bogate in vitamina C, saruri minerale, acizi, taninuri, ulei eteric, aceste componente fiind si principalele ingrediente ale unor medicamente antiinflamatorii, laxative si antiseptice.

Pot fi considerate antiviralul natural perfect, pentru ca ele grabesc vindecarea bolilor degenerative, cancerului si tumorilor. Specialistii americani in medicina naturista recomanda pentru aceste afectiuni o cura de 30 de zile cu flori de soc, pentru intarirea sistemului imunitar si prevenirea raspandirii acestor afectiuni in intreg organismul.

Pot fi folosite in tratamentul reumatismului, sciaticii sau al afectiunilor respiratorii. O cura de detoxifiere pe baza de flori de soc ajuta inclusiv la ferirea organismului de viroze periculoase sau raceli puternice.

Pentru proprietatile sale laxative, ceaiurile din flori de soc sunt un ajutor de nadejde pentru obezi, in curele de slabire. Elimina excesul de apa de la nivelul tesuturilor si ajuta la dizolvarea stratului adipos si stimularea digestiei.

Eczemele, arsurile sau iritatiile pielii dispar dupa catve comprese cu ceai concentrat de flori de soc. Acesta poate fi si un tratament eficient in aliminarea infectiilor oculare si a inflamatiilor.

Pentru tratarea infectiilor pielii se recomanda socul sub forma de infuzie, iar peste zi, acelasi ceai in care se adauga lamaie va fi consumat de trei ori pe zi, dupa fiecare masa, pentru a actiona si intern sub forma eliminarii bacteriilor.

Aceeasi reteta poate fi folosita ca laxativ, dar ceaiul va fi consumat dimineata, pe stomacul gol. Tonicul de soc, folosit pentru tratarea tumorilor, se obtine din florile uscate, o lamaie, sare de lamaie, zahar si apa.

Se lasa intr-un loc calduros si se agita puternic de doua ori pe zi. Dupa patru zile, tonicul va fi strecurat si depozitat la frigider. Se bea in fiecare dimineata, timp de o luna, pentru a avea rezultatele asteptate.

Consulta medicul pentru a-ti recomanda cantitatea exacta de flori de soc pe care o vei folosi in orice reteta. In exces, florile de soc au efecte adverse sub forma senzatiilor de voma, iritarea cailor respiratorii si a stomacului.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#flori soc cancer, #flori soc tumori, #flori soc dieta, #flori soc laxativ , #tumori