8 pasi mici pentru o schimbare majora in viata ta

Vineri, 23 Aprilie 2010, ora 12:50
4118 citiri
8 pasi mici pentru o schimbare majora in viata ta

Daca vrei sa iti schimbi stilul de viata, esti de cele mai multe ori tentata sa adopti schimbari radicale, care ofera satisfactie mai mare si imediata. Acestea sunt insa greu de pus in practica si foarte dificil de respectat in fiecare zi.

Mai simplu si mai eficace ar fi sa incerci sa faci schimbarile cu pasi mici. S-ar putea ca entuziasmul si satisfactia sa nu fie foarte mari imediat, dar pasii mici vor ajuta mai mult, in timp, ca schimbarea sa dureze.

Shine iti da cateva exemple in acest sens.

1. Mananca la gustarea de dupa-amiaza un fruct sau o leguma. Un morcov sau un mar si o felie de branza din cand in cand reprezinta un mod de a te ajuta ca, in viitor, sa incepi sa mananci mai multe fructe si legume, asa cum este recomandat.

2. Uneori, amploarea unui proiect depinde de inceput. Rupe-ti cinci minute pentru a face ceva cu gandul ca ceea ce iti doresti se va intampla.

3. Incearca sa mergi pe jos. Daca nu ai ocazia sa mergi pe jos in loc sa conduci, spre exemplu, transforma-ti pauza de pranz intr-o ocazie de a te si plimba.

4. Vorbeste cu cineva fata in fata. In loc sa-i trimiti un mail sau sa-i dai un telefon, incearca sa ai contact direct cu acea persoana, fie ca mergi pana in biroul alaturat, fie ca iesi la un ceai.

5. Incearca sa tii intr-un loc toate obiectele pe care le-ai putea pierde mai usor (cheile, portofelul, telefonul, geanta).

6. Opreste televizorul si telefonul mobil macar pentru 30 de minute in timpul cinei sau, daca esti mai ambitios, cateva ore inainte de culcare.

7. Ai grija pe ce cheltuiesti banii. Poti cauta un sprijin chiar si pe Internet pentru a-ti contabiliza mai exact cheltuielile si economiile.

8. Razi in fiecare zi, indiferent daca ai un motiv intemeiat sau nu. De preferat ar fi sa razi cu cineva pe care il iubesti.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#schimbate stil viata, #viata sanatoasa sfaturi, #reguli viata sanatoasa , #viata
Comentarii
Poza No_Basescu_Day
No_Basescu_Day
rank 1
DIN CICLUL "PUSCA SI CUREAUA LATA": Guvernul a angajat anul trecut 26.000 de oameni. De la privat au fost dati afara 230.000!