Cum sa iti pastrezi o atitudine pozitiva

Duminica, 23 Octombrie 2011, ora 21:25
5483 citiri
Cum sa iti pastrezi o atitudine pozitiva
Foto: Buzzle

Intr-o perioada in care salariile scad si preturile cresc este dificil sa iti pastrezi zambetul pe fata si sa ai o atitudine pozitiva. Cu toate acestea, trebuie sa faci ceva pentru a te simti bine tot timpul.

Dupa cum stii, "omul pozitiv vede invizibilul, simte intangibilul si atinge imposibilul", asa ca ia in calcul urmatoarele sfaturi oferite de Buzzle.

De multe ori, oamenii sunt dezamagiti, pentru ca nu traiesc viata pe care si-ar fi dorit sa o aiba. Ei lucreaza pur si simplu pentru ca trebuie sa isi hraneasca familia, nu de placere. Stau intr-o relatie nu pentru ca exista iubire, ci pentru ca asa trebuie sa iti faci un rost in viata. Pune punct acestor lucruri si incearca sa traiesti cum vrei, macar pentru putin timp. Apoi o sa poti face diferenta si sa lupti pentru altceva.

Ofera-te voluntar si lucreaza cu oameni care au cu adevarat nevoie. Ti se pare greu ca intalnesti in viata zilnic cateva usi, scari si conduci fara rost? Gandeste-te ca un om in scaun cu rotile vede obstacole greu de trecut.

Trucuri pentru o atitudine pozitiva

Mediteaza in mod regulat. Un mod simplu este de a inchide ochii si de a te gandi la ceva ce te face fericit, de la copilul tau, pana la locul vizitat in vara aceasta. O sa observi o schimbare importanta in atitudinea ta.

Bucura-te de micile lucruri din viata. Daca cineva te-a ajutat cu un lucru extrem de mic, multumeste-i. Ti-a deschis cineva usa la intrarea in scara? Multumeste-i. Cand inveti sa fii recunoscator pentru toate aceste, vei avea o atitudine mai optimista.

Priveste totul in ansamblu. Atunci cand simti ca esti la pamant si nu mai poti rezista, gandeste-te ca acesta este modul in care Dumnezeu iti testeaza puterea.

Citeste carti care te vor motiva. Daca nu ai timp sau bani de carti, poti citi articole ce te vor ajuta in acelasi sens.

Fii creativ. Pentru a gasi pacea interioara, rasfata-te cu o activitate creatoare. Danseaza, canta, picteaza sau ia lectii de creat obiecte din ceramica.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#trucuri atitudine pozitiva, #sfaturi atitudine pozitiva , #viata