Mici schimbari in viata ta care te vor face sa slabesti

Duminica, 02 Mai 2010, ora 08:37
2973 citiri
Mici schimbari in viata ta care te vor face sa slabesti

V-ati saturat de curele se slabire eficente pe termen scurt si de un regim de viata nesanatos? Atunci este vremea sa faceti mici schimbari in viata voastra, dar care va vor ajuta sa aveti intr-un final o silueta de invidiat.

Trebuie sa stiti ca pe langa a mananca mai putin, sunt si alte posibilitati pentru arata si a va simti mai bine decat oricand, iar Regimes Maigrir va da cateva exemple in acest sens.

1. Tineti un jurnal alimentar

Scrieti cantitatea de alimente (solide sau lichide) pe care le-ati mancat, astfel va veti gandi de doua ori inainte sa va infigeti intr-o punga de chipsuri. Studiile au aratat ca persoanele care au tinut un jurnal alimentar au pierdut aproximativ 6 kilograme in sase luni.

2. Faceti miscare in timpul reclamelor de la TV

Ridicati-va de pe canapea si miscati-va in timpul pauzele de la emisiunile TV preferate. Daca ati facut miscare in timpul pauzelor unei emisiuni de doua ore in fiecare seara, puteti arde 250 de calorii sau chiar mai mult pe zi.

3. Limitati consumul de alimente bogate in grasimi o saptamana

Daca veti face din asta un obicei si veti repeta asta o data la 5-6 saptamani veti vedea imediat si efectele. In acelasi timp, alegeti in aceasta saptamana de repaos sa mancati alimente sanatoase, cum ar fi morcovi, broccoli, portocale si alte fructe si legume.

4. Cresteti activitatea fizica cu 5 minute de mers pe jos in fiecare zi

Cresterea zilnica a nivelului activitatii fizice pana cand ajungeti la cel putin 30 de minute de activitate fizica pe zi (120 de calorii) ajuta foarte mult in mentinerea formei fizice.

5. Mergeti pe scari trei etaje pe zi

Aveti posibilitatea de a alege intre a lua liftul si a o lua pe scari? Includeti 2-3 minute de urcat pe scari intr-o zi, echivalentul a 3-5 etaje. Mai mult, conform unui studiu efectuat pe barbati, urcatul scarilor la peste 70 de etaje (in total) pe saptamana a scazut cu 18% rata de mortalitate.

6. Urmati regula "2 kilometri"

Potrivit studilor, oamenii folosesc masina pentru 70% din calatoriile de sub 2 km si 90% pentru calatorii intre 2 si 4 km. Ardeti calorii in loc de benzina, urmand aceasta regula simpla: renuntand la masina si mergand pe jos.

7. Beti cafeaua fara lapte

Daca beti o cafea fara zahar si lapte renuntati la aproximativ 63 de calorii. O cafea poate avea uneori si 240 de calorii, in functie de tipul sau, care se traduce intr-o crestere in cresterea in greutate cu 8 kg pe an.

8. Aveti un somn regulat

Tulburarile somnului pot duce la cresterea in greutate aproape imediata. Cercetatorii australieni au cerut participantilor la studiu sa doarma aproximativ 10 ore pe noapte pentru doua nopti, apoi somn mai putin de 10 ore timp de 5 nopti, apoi 4 nopti de recuperare. Dupa aceste 11 nopti, membrii grupului care a fost supus restrictiei de somn au luat aproape 1,5 kilograme in greutate.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#slabit sfaturi, #schimbari slabire, #slabire dieta , #viata