Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Vitamine pentru un par sanatos

Joi, 20 Septembrie 2012, ora 19:47
4764 citiri
Vitamine pentru un par sanatos

Parul este una dintre cele mai pretioase bijuterii ale femeilor, asa ca trebuie sa ai mare grija de el.

Iata ce vitamine nu trebuie sa ii lipseasca pentru a fi sanatos si stralucitor, conform LiveStrong:

Biotina

Biotina, cunoscuta si sub numele de vitamina B7, este esentiala pentru par si unghii. Daca exista un deficit, aceste extremitati vor avea de suferit, devenind fragile si cu un aspect neingrijit. Ai nevoie in fiecare zi de 30 UI de biotina, iar femeile care alapteaza de 35 UI.

Vitamina A

Vitamina A este un antioxidant care protejeaza foliculii de par de radicalii liberi. Moleculele se descompun, radacinile parului se imbolnavesc si firele cad.

Femeile au nevoie, in medie, de 700 UI pe zi, cele insarcinate de 770UI si cele care alapteaza de 1.300 UI. Barbatilor le sunt necesare 900 UI.

Vitamina E

Vitamina E este un antioxidant care protejeaza si el foliculii de par de radicalii liberi si mentine membranele acestora hidratate si elastice. Astfel podoaba capilara va fi mai puternica si mai deasa. Doza zilnica recomandata este de 22,4 UI, iar pentru femeile care alapteaza de 28.4 UI.

Vitamina B12

Aceasta mai este cunoscuta si sub numele de cobalamina, ajutand la crearea globulelor rosii din sange si prevenind pierderea fierului. Face ca proteinele si grasimea sa fie bine procesate si transformate in energie pentru organism, iar cand totul este in regula, parul creste sanatos.

Doza zilnica recomandata este de 2,4 UI, iar pentru femeile insarcinate de 2,6 UI. Cele care alapteaza au nevoie de 2,8 UI.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#vitamine par sanatos, #vitamine par stralucitor, #vitamine sanatate par, #vitamine vitalitate par, #vitamine indicate par , #vitamine