Nuca de cocos iti da mai multa energie

Vineri, 09 Aprilie 2010, ora 08:00
3713 citiri
Nuca de cocos iti da mai multa energie
Foto: care2.com

Nuca de cocos face minuni pentru sanatatea ta in orice forma o consumi. Suc, lapte, crema si chiar fructul proaspat semnifica de fapt vitaminele, mineralele, uleiurile naturale si fibrele de care ai nevoie in fiecare zi.

Consumata cu regularitate, nuca de cocos ajuta la cresterea energiei si este de mare ajutor persoanelor care fac miscare intr-un ritm sustinut, pentru ca are rol energizant, informeaza healthmad.com.

Este un bun ajutor pentru incepatori, care forteaza miscarile si au adesea intinderi musculare. Uleiul de nuca de cocos ajuta la refacerea si relaxarea musculaturii si favorizeaza efortul fizic sustinut.

Specialistii sunt de parere ca grasimile continute de nuca de cocos imbunatatesc secretia de insulina si normalizeaza valoarea glucozei. In cura de slabire, nuca de cocos nu numai ca ajuta la rezistenta si intarirea organismului in cazul efortului sustinut, dra grasimile sunt arse dupa o astfel de dieta regulata.

Metabolismul este accelerat si astfel gasimile in exces sunt arse mai repede, tocmai de aceea poti considera nuca de cocos micul tau secret al curei de slabire.

Mai poti folosi nuca de cocos, laptele sau uleiul esential si pentru frumusetea si ingrijirea ta. Pentru par, se foloseste cu regularitate impotriva matretii inestetice. Uleiul se aplica pe tot scalpul si se clateste dupa cateva minute. Vei scapa in cateva luni in mod natural de matreata care iti da batai de cap.

Pentru fata, nuca de cocos asigura echilibrul natural al pielii si este ideala pentru tenul uscat si deshidratat. Mai mult, specialistii sunt de parere ca nuca de cocos face minuni si pentru riduri si petele maronii care tradeaza varsta.

Pentru ca fructul este bogat in minerale si vitamine, se recomanda si pentru alimentatia copilului. Favorizeaza absorbtia de calciu si magneziu in organism si ajuta la intarirea sistemului osos.

Un consum regulat te fereste de raceli si infectii, herpes ori hepatita C datorita continutului bogat de nutrienti. Distruge bacteriile raspunzatoare de aparitia ulcerului sau pneumoniei .

Este un bun desert si favorizeaza digestia, tocmai de aceea poate fi consumata si dupa masa si intre mese, daca ai probleme stomacale. Protejeaza organismul impotriva actiunii radicalilor liberi si poate fi considerat si unul dintre secretele tineretii si longevitatii.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#nuca cocos muschi, #nuca cocos dieta, #nuca cocos par, #nuca cocos fata , #vitamine