Vitaminele care te ajuta sa slabesti

Sambata, 17 Aprilie 2010, ora 17:40
8876 citiri
Vitaminele care te ajuta sa slabesti

Vitaminele sunt o alternativa buna la suplimentele alimentare care ajuta la pierderea in greutate.

In timp ce suplimentele pentru pierderea in greutate sunt artificiale si pot contine stimulente daunatoare, vitaminele se gasesc in multe alimente, ceea ce inseamna ca sunt naturale si sanatoase.

Regimes Maigrir va ofera cateva exemple foarte eficiente daca doriti sa pierdeti in greutate:

1. Vitamina B2. Aceasta contribuie la procesul normal al metabolismului. Daca luati anticonceptionale, antibiotice sau beti alcool mult, aveti nevoie de o cantitate mai mare de vitamina B2 in dieta pe care o tineti. Aceasta vitamina o gasiti in oua, lapte, cereale integrale si legume verzi.

2. Vitamina B3. Aceasta vitamina ajuta la functionarea normala a glandei tiroide si se gaseste in alimente precum grau, ovaz, orz, avocado, curmale, morcovi, broccoli, nuci, legume, pui, curcan, oua, carne de vita, peste (ton, somon, macrou, etc)

3. Vitamina B5. Deficienta de vitamina B5 poate interfera cu abilitatea corpului nostru de a arde grasimile. Vitamina B5 se gaseste in carnea de pui, nuci, tarate de grau, ovaz, orz, oua, alimente bogate in fibre, paine, fasole si legume verzi.

4. Vitamina B6. Aceasta regleaza productia de hormoni tiroidieni si ajuta metabolismul. Principalele surse de vitamina B6 sunt drojdia de bere, taratele de grau, germenii de grau, dar si ovaz, sardine, carne de pasare, carne de vita, avocado, banane, orez, varza, fructe uscate.

5. Vitamina C. Ofera o multitudine de beneficii pentru sanatate, ajutand la conversia glucozei in energie, dar poate ajuta si la piarderea in greutate. Cea mai buna modalitate de a obtine suficienta vitamina C este sa manancati citrice. Daca nu va plac citrice, puteti oricand sa luati suplimente de vitamina C.

6. Vitamina D. Lipsa de vitamina D a fost asociata mereu cu obezitatea. Vitamina D este cea care normalizeaza aportul de zahar din sange.

7. Colina. Facand parte din familia de vitamine B, colina nu este o vitamina adevarata, pentru ca este produsa in ficat. Colina este necesara pentru a metaboliza corect grasimile. Cele mai bune surse de colina sunt ficatul de vita, inima de vita, galbenusul de ou, germenii de grau, conopida, castravetele, alunele.

8. Inozitol. Ca si colina, inozitolul este un membru al familiei de vitamine B si este, de asemenea, "fabricat" in interiorul corpului. Inozitolul se combina cu colina pentru a asista metabolismul lipidelor. Surse bune de inozitol sunt lecitina, inima de vita, ficatul de vita, germenii de grau, soia, oua, citricele, cerealele integrale, nucile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#vitamine slabire, #vitamine metabolism, #vitamine dieta , #vitamine