Victor Becali isi face singur dreptate in trafic, cu pumnul (Video)

Miercuri, 07 Aprilie 2010, ora 15:34
3404 citiri
Victor Becali isi face singur dreptate in trafic, cu pumnul (Video)
Foto: captura video Libertatea

Victor Becali, cunoscutul impresar FIFA si totodata varul europarlamentarului Gigi Becali, apare pe Internet intr-un video in care ia la bataie un cetatean italian dupa ce acesta i-a tamponat usor masina.

Potrivit jurnalistilor de la Libertatea, imaginile surprind soferul unui BMW X6 cu numere de Italia care incerca sa-si parcheze autoturismul in fata Restaurantului Perla din Capitala, moment in care un Range Rover ii blocheaza masina iar din el coboara Victor Becali care revarsa un potop de injurii asupra celuilalt sofer, un italian.

"Daca-ti dau doua-n bot, f... mortii ma-tii de homosexual basit! Ba-ga-mi-as p... in ma-ta de homosexual!", urla impresarul. Desi victima lui Becali abia daca mai putea ingaima "prego, ti prego" (n.r. - te rog), la un moment dat, Victor, nervos la culme, il pocneste pe soferul BMW-ului, apoi scoate un teanc de bani pe care i-l flutura in fata.

"Italianul a avut noroc ca a iesit lumea din magazine si s-a bagat intre el si impresar, altfel cred ca il linsa Becali", a povestit, in exclusivitate pentru Libertatea, un martor ocular.

Victor Becali: Mi-aduc aminte ca l-am si pocnit!

Contactat de Libertatea, Victor Becali a povestit in detaliu cum s-au petrecut lucrurile.

"Eram prin Dorobanti cand, la un moment dat, am simtit ca m-a lovit in spate unul. M-am dat jos din masina, am facut un semn de lehamite cu mana, apoi am intrat intr-o farmacie. Cand am iesit, l-am vazut pe ala ca intoarce si pleaca. M-am suit repede in masina si m-am dus dupa el", a povestit Victor Becali.

"L-am blocat pe la Restaurantul Perla, intr-o parcare. Avea numere straine de inmatriculare. La inceput, am crezut ca face misto de mine si mi-aduc aminte ca l-am si pocnit. Apoi a inceput sa isi ceara scuze, ca nu e roman si ca lucreaza la nu stiu ce firma de la noi", a mai povestit acesta.

Victor Becali nu este singurul din familia sa care a incercat sa isi faca singur dreptate. Varul lui Gigi Becali a primit mandat de arestare pentru 29 de zile sub acuzatia de sechestare a unor hoti care ii furasera masina.

Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Victor Becali, #Victor Becali bataie trafic , #stiri Victor Becali