Borcea si Victor Becali, liber la munca in inchisoare

Joi, 12 Iunie 2014, ora 08:25
2977 citiri
Borcea si Victor Becali, liber la munca in inchisoare

Cristi Borcea si Victor Becali, doi dintre condamnatii din Dosarul Transferurilor, au primit o veste excelenta din partea conducerii Penitenciarului Poarta Alba, ei fiind anuntati ca pot munci in spatele gratiilor.

Borcea si cel mai mic dintre fratii Becali isi executa pedepsele primite in Dosarul Transferurilor la inchisoarea constanteana in regim semideschis, potrivit unei decizii a Tribunalului Medgidia.

De la incarcerarea din data de 4 martie si pana acum ei nu au avut dreptul de a lucra. Conducerea inchisorii Poarta Alba a decis insa recent ca Victor Becali si Borcea pot sa lucreze, informeaza postul B1 TV.

Momentan, cei doi pot presta activitati in interiorul inchisorii, neavand dreptul de a munci la Academia de fotbal a lui Gica Hagi.

Penitenciatul din judetul Constanta a incheiat un contract de prestari servicii cu Academia Hagi, insa la scoala de fotbal din localitatea Ovidiu au ajuns doar detinutii care isi executa pedepsele in regim deschis, inclusiv Gigi Becali.

Totusi, exista o serie de avantaje pentru cei doi condamnati. Munca prestata in inchisoare le va reduce pedepsele, pentru fiecare 4 zile lucrate scazandu-se o zi din condamnare. In plus, ei vor fi platiti iar banii ii vor putea folosi la magazinul aflat in unitatea de detentie.

Cristi Borcea are de executat o pedeapsa de 6 ani si 4 luni de inchisoare, in timp ce Victor Becali a primit "doar" 4 ani si 8 luni.

M.D.

Citeste si:
Judecătorul Dănileț, sistemul mafiot și cine mai trebuie să se teamă
Judecătorul Dănileț, sistemul mafiot și cine mai trebuie să se teamă
Judecătorul Cristian Dănileț a fost dat afară pentru a doua oară din magistratură. Politicienilor nu le place de el, pentru că explică prea mult, desface firul în patru când explică...
Ce spune Anca Dragu despre o eventuală demisie a lui Dacian Cioloș. L-ar urma sau ar rămâne în USR?
Ce spune Anca Dragu despre o eventuală demisie a lui Dacian Cioloș. L-ar urma sau ar rămâne în USR?
Fostul președinte al Senatului și actual vicepreședinte al USR, Anca Dragu, a comentat la RFI informațiile vehiculate în ultima perioade privind o eventuală demisie a lui Dacian Cioloș din...