Prim-vicepresedinte PNL: Victor Ciorbea trebuie dus de urgenta la spital

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 15:10
7067 citiri
Prim-vicepresedinte PNL: Victor Ciorbea trebuie dus de urgenta la spital
Foto: Digi 24 TV

Deputatul Andreea Paul, prim-vicepresedinte al PNL, il ironizeaza pe Victor Ciorbea dupa ce acesta, in calitate de Avocat al Poporului, s-a zbatut sa il scoata din arest preventiv pe Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, acuzat de luare de mita.

"Raportul Poporului: Avocatul Poporului Victor Ciorbea trebuie dus de urgenta la spital pentru un consult la genunchii inrositi de plecaciunile la PSD. Inca un consult este recomandat pentru obrazul gros care l-a facut sa nu sesizeze la Curtea Constitutionala Ordonanta 55 a traseismului politic si inca nu si-a dat demisia. Un ultim consult recomandat de popor avocatului sau este pentru amnezia cu privire la rolul sau pentru care este platit din banii publici", a postat, sambata, pe Facebook Andreea Paul.

Numit in functie la propunerea PSD, Victor Ciorbea este puternic contestat de Opozitie si de societatea civila, ai caror reprezentanti i-au cerut in repetate randuri demisia pentru ca a refuzat sa conteste la Curtea Constitutionala mai multe legi sau ordonante favorabile PSD, dar vadit neconstitutionale, lucru confirmat ulterior prin deciziile CCR.

Criticat si in raportul MCV intocmit de Comisia Europeana, Victor Ciorbea nu si-a schimbat atitudinea in ultimele luni. In schimb, zilelele acestea, el a pledat in forta in favoarea lui Sorin Oprescu, care a cerut sa fie dus la Spitalul Universitar din cauza unor probleme de sanatate care s-ar fi agravat in arest.

Aberatia zilei: Avocatul socat si bietul Oprescu

Cererea sa nu a fost incuviintata de comisia de specialitate din Ministerul de Interne, care a precizat ca, potrivit legii, medicii il pot consulta pe Oprescu in arest.

De profesie jurist, Victor Ciorbea s-a autosesizat si a trimis o delegatie la arestul Politiei Capitalei pentru verificarea conditiilor in care sta Oprescu, dupa care a sustinut o conferinta de presa in care a afirmat ca acesta trebuie neaparat transportat la spital.

Avocatul Poporului: Sorin Oprescu trebuie internat in spital

Eveniment Quarterly Report

Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că i-a lăsat conturile pe minus cu miliarde de lei. Pe de altă parte, În schimb, Gabriela Firea susține că edilul prezintă doar...
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Deputatul liberal Dan Vîlceanu, fost ministru al Finanţelor, a criticat vineri, 29 septembrie, măsurile fiscale pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Acesta...
#Andreea Paul Ciorbea spital Oprescu, #Ciorbea Oprescu internat , #avocatul poporului