Ciutacu lasa Antena 3 pentru Romania TV

Luni, 25 Martie 2013, ora 15:08
9823 citiri
Ciutacu lasa Antena 3 pentru Romania TV

Realizatorul TV Victor Ciutacu a anuntat, luni, ca va parasi Antena 3. El va lucra de acum incolo pentru Romania TV, postul de televizune al deputatului PSD Sebastian Ghita.

"Se termina un ciclu profesional si de viata. Dupa aproape noua ani (dintre care peste sase si la TV), parasesc trustul Intact. A fost cel mai lung (si cel mai placut) loc de munca pe care l-am avut. Si, in 20 de ani, am trecut prin cateva...

Sigur, cea mai la indemana e teoria conspiratiei. O sa va dezamagesc. Nu e nici un scandal. Si, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce sa fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrarile-n mine. N-as avea nici un motiv serios sa ma plang si chiar nu-s genul care sa-si caute motivatie pentru autovictimizare. E o oportunitate de cariera si atat", a scris Victor Ciutacu pe blog.

Victor Ciutacu locuieste in apartament social de la Primarie

Ciutacu va pleca la Romania TV, post al carui patron, Sebastian Ghita, se afla in conflict cu familia Voiculescu, care detine Intact.

"Nu ma interesaza conflictul lui cu proprietarul postului de televiziune unde voi lucra. Nu am participat (si nici nu voi participa!) la el. Mi-ajung, cu varf si indesat, rafuielile mele. Pe ale lor sa si le rezolve personal sau prin reprezentanti, altii decat mine. Am suficiente alte preocupari in viata.

Plesu: Nu mai vreau sa traiesc intr-o lume in care principalele personaje sunt Ciutacu, Basescu, Gadea

(...) Am ales Romania TV, care - o, da! - m-a si injurat. Plec de la liderul autoritar la un aspirant, nu e prima oara cand o iau de la zero. Ma voi vedea zilnic si cu oameni care ma detesta. Nu ma intereseaza", a mai scris Ciutacu.

Ciutacu a lucrat in trustul Intact ca redactor sef la Jurnalul National si realizator al emisiunii "Vorbe Grele" de la Antena 3.

Jurnalista Sorina Matei, care a demisionat de la Antena 3 si, in prezent, lucreaza la RTV, a comentat pe blogul personal anuntul lui Ciutacu.

"Pentru cei care ma tot intreaba, am un singur raspuns: parerile mele despre individul Ciutacu nu s-au schimbat si nu se vor schimba niciodata. Au fost exprimate deschis pe acest blog si mi le sustin in continuare. Eu nu reevaluez pe nimeni. Ca atare, voi decide ce voi face in continuare. Cam atat", a scris Sorina Matei.

Citeste si:
Legea offshore a fost adoptată. ”La sfârșitul lunii iunie vom avea prima moleculă de gaz din Marea Neagră”
Legea offshore a fost adoptată. ”La sfârșitul lunii iunie vom avea prima moleculă de gaz din Marea Neagră”
Legea offshore a fost votată miercuri, 18 mai, cu 249 de voturi pentru 34 împotrivă. Nicolae Ciucă, premierul României, a anunțat încă din cursul dimineții că acest lucru se va...
Ciolacu, despre sistemul progresiv de impozitare: ”Nu puteți să îmi spuneți că sunt toți tâmpiți”
Ciolacu, despre sistemul progresiv de impozitare: ”Nu puteți să îmi spuneți că sunt toți tâmpiți”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la Parlament, despre introducerea impozitului progresiv, că cei din Olanda, Germania, SUA, Italia, nu sunt toţi sunt tâmpiţi, pentru că au un...