Victor Ciutacu a depus plangere impotriva agresorilor de la mall

Miercuri, 11 August 2010, ora 17:56
5757 citiri
Victor Ciutacu a depus plangere impotriva agresorilor de la mall

Jurnalistul Victor Ciutacu a depus miercuri o plangere penala la Sectia 2 de la Politia Capitalei impotriva celor doua persoane care l-au amenintat luni seara in timp ce se afla la cumparaturi cu fiul sau si ii acuza de insulte, injurii, agresiune verbala si amenintare.

"Ca sa nu mai existe suspiciuni ca mi-am inventat eu incidente, am depus plangere la Sectia 2 si s-au apucat deja de cercetari. Ca probe au luat intregistrarile de la mall", a declarat jurnalistul, pentru Ziare.com.

Victor Ciutacu era cat pe ce sa manance bataie, luni seara, in Baneasa Shopping City. In timp ce jurnalistul se afla la cumparaturi cu fiul sau, doi sustinatori ai presedintelui Traian Basescu au inceput sa-l ameninte.

Victor Ciutacu era sa manance bataie de la doi simpatizanti ai lui Basescu

"Doi sustinatori ai presedintelui au simtit nevoia sa-mi rupa mie picioarele preventiv, urmand pe lista Gadea si Badea", a declarat Victor Ciutacu, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Stirea Zilei.

Potrivit ziaristului, agentii de paza "pareau ca vegheaza", insa se pare ca nu au intervenit.

"Nu ma intereseaza gealatii lor, insa dupa ce am auzit declaratia iresponsabila a senatorului PD-L Traian Igas, cum ca primesc ceea ce merit, tind sa cred ca eu un mod de actiune al partidului. N-am nicio apasare sa merg pe strada printre oameni, chiar daca nu am parte de paza celor de la putere si cu toate riscurile generate de intalniri neprevazute cu diversi scelerati care i-au votat.

Nenorocirea e ca atmosfera a devenit irespirabila in tara, daca unica metoda sa convingi un om ca e bine de trait in Romania e sa-i rupi picioarele. Avem ceea ce meritam: marlanie, violenta, analfabetism, manelism si autoritati inepte si timporate", a adaugat Ciutacu.

Ciutacu: Nu cred ca Basescu i-a pus pe agresorii de la mall sa ma bata

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Ciutacu plangere politie, #plangere agresori mall , #Antena
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Felicitari Ciutacule ! Bravo ! Pai asa trebuie facut ! De-acum incolo numai daca ti se pare ca se uita urat la tine si pac plangerea .