Victor Ciutacu ar putea renunta la Antena 2, dar nu ia "elicopterul de Delta"

Vineri, 07 August 2009, ora 13:57
8869 citiri
Victor Ciutacu ar putea renunta la Antena 2, dar nu ia "elicopterul de Delta"
Foto: QMagzaine

Jurnalistul Victor Ciutacu ia in calcul varianta de a renunta la emisiunea de la Antena 2. El a spus pentru Ziare.com ca decizia nu ar avea legatura cu remuneratia: "daca aveam chef de mai multi bani, ma suiam in elicopterul de Delta".

"Crin Antonescu si Sorin Oprescu au fost primii invitati ai mei cand m-am apucat sa fac "Vorbe Grele", intr-o seara de Paste. (...) Mi-ar placea sa fac ultima emisiune cu Crin Antonescu si cu Sorin Oprescu. (...) Incerc sa nu ma las zilele astea, dar poate dupa alegeri imi iese", a declarat Victor Ciutacu la Antena 3.

Contactat de Ziare.com, Ciutacu a declarat ca ia in calcul posibilitatea de a renunta la emisiune pentru ca se considera "inadecvat".

"Sunt inadecvat pentru ca nu-mi pot schimba parerile in functie de bugetele de publicitate, nu pot sa spun ca negrul e alb, nu pot sa pup azi unde am scuipat ieri. Se pare ca sunt o specie pe cale de disparitie. Iar zimbrii stau in tarc la Hateg, nu in studio la Romexpo", a declarat Ciutacu pentru Ziare.com.

El a adaugat ca are un contract cu Antena 2 pana pe 31 decembrie si ca il va respecta, insa "isi rezerva dreptul de a se mai gandi", pentru ca se simte ca "un turist in propria casa".

"Dat fiind ca nu ma imbogatesc din TV, cred ca merita sa ma gandesc", spune Victor Ciutacu.

#Victor Ciutacu Antena 2, #Ciutacu renunta Antena 2, #Ciutacu emisiune Antena 2, #Vorbe Grele Antena 2 , #Antena