Udrea trimite CNA pe capul lui Ciutacu

Marti, 17 Martie 2009, ora 14:30
5572 citiri
Udrea trimite CNA pe capul lui Ciutacu

Dupa ce Ministerul Turismului a sesizat Consiliul National al Audiovizualului pentru "acuze nefondate" la adresa Elenei Udrea in emisiunea lui Victor Ciutacu de pe Antena 2, jurnalistul sustine ca Traian Basescu "incearca sa ii inchida gura prin intermediari".

"Remarc faptul ca, mai nou, presedintele Basescu incearca sa-mi inchida gura prin intermediari. Ma refer la doamna pe care a pus-o ministru (ca" ministra "i se pare discriminatoriu domnului Dan Grigore) si la oamenii sai din CNA (care ma judeca-n lipsa, ca regimul Ceausescu pe Belodedici)", a declarat Victor Ciutacu pentru Ziare.com.

Prezentatorul emisiunii "Vorbe Grele" sustine ca toate afirmatiile sunt adevarate si pot fi dovedite prin acte care atesta ca s-a cheltuit suma de 4 miliarde lei vechi pentru organizarea evenimentului de la conacul lui Mircea Dinescu, cu ocazia zilelor "Marin Sorescu".

"Nu e nici un neadevar in spusele mele (exista documente oficiale care atesta cheltuirea sumei de 4 miliarde lei vechi pentru organizarea evenimentului) si ma distreaza ca niste oameni care se presupune ca au capul pe umeri au ajuns sa legitimeze umorile doamnei Udrea prin a sustine cu o seninatate uluitoare ca marea crapelnita a costat, pe vreme de criza," numai "700 de milioane lei vechi.

Nu faptul ca n-a avut punct de vedere la mine-n emisiune o mana-n lupta pe Elena Udrea, ci materialul extrem de acid pe care l-am scris pe blogul meu personal (cu privire la referirile obraznice si generalizatoare pe care domnia sa le-a facut la adresa tuturor angajatilor Trustului Intact) si impotriva caruia nu s-a inventat inca un CNA al Internetului pe care sa-l controleze", a mai declarat jurnalistul pentru Ziare.com.

Victor Ciutacu sustine ca a invitat-o pe Elena Udrea in emisiunea sa isi exprime punctul de vedere, ca si pe alti colegi de-ai ei, dar nu a onorat invitatia. El declara ca nu se lasa intimidat de nimeni, nici de Traian Basescu, nici de Elena Udrea.

"Nici frustrarile domnului Basescu si nici bagarea-n seama a doamnei Udrea nu ma intimideaza. Atat timp cat in tara asta se va putea vorbi liber, o voi face; cu toate riscurile care decurg din atitudinea mea", este mesajul jurnalistului.

CNA someaza Antena 2

Emisiunea "Vorbe grele", prezentata de Victor Ciutacu, a fost somata public, marti, de CNA pentru "informare incorecta", Consiliul analizand si o adresa a Ministerului Turismului in se reclama ca in emisiuni de la Antena 2 si Antena 3 au fost facute "acuze nefondate" la adresa Elenei Udrea.

Membrii CNA apreciaza ca ministrului Turismului, Elena Udrea, i-au fost refuzate dreptul de a-si exprima punctul de vedere in legatura cu problemele abordate, incalcandu-se, astfel, principiul << audiatur et altera pars >>.

In adresa trimisa de consilierii Elenei Udrea se precizeaza ca "moderatorii acestor emisiuni au adus prejudicii de imagine Ministerului Turismului si ministrului Elena Udrea", incalcand art. 71, alin. 1 din Codul de reglementare a continutului audiovizual,

Rasvan Popescu a spus ca ministrul Elena Udrea este indreptatita sa solicite un drept la replica postului Antena 3. In cazul in care postul nu-i acorda dreptul la replica, Elena Udrea poate sa se adreseze din nou CNA, potrivit legislatiei audiovizuale.

Quarterly Report - Editia 4

Traian Băsescu s-a întâlnit cu Maia Sandu, la Chișinău: ”S-ar putea ca viitorul președinte al României să fie un președinte al Unirii” FOTO
Traian Băsescu s-a întâlnit cu Maia Sandu, la Chișinău: ”S-ar putea ca viitorul președinte al României să fie un președinte al Unirii” FOTO
Fostul președinte Traian Băsescu s-a întâlnit pe 28 mai, la Chișinău, cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Ulterior, a fost invitat la o emisiune a postului public de televiziune...
Ascensiunea și declinului lui Florian Coldea. „Statul Paralel”, dosarele la comandă și „binomul” SRI - DNA
Ascensiunea și declinului lui Florian Coldea. „Statul Paralel”, dosarele la comandă și „binomul” SRI - DNA
După o perioadă în care părea că a dispărut din spațiul public, fostul prim-adjunct al SRI, generalul Florian Coldea a apărut iar în atenția publicului, vizat într-un dosar de corupție....
#Victor Ciutacu, #Traian Basescu, #Elena Udrea, #intimidare indirecta , #Elena Udrea