Ciutacu il reclama pe Moraru la CNA, pentru ca l-a numit "securist" si "ciorditor"

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 13:29
6577 citiri
Ciutacu il reclama pe Moraru la CNA, pentru ca l-a numit "securist" si "ciorditor"
Foto: Romeo Raileanu

Realizatorul emisiunii "Vorbe Grele" de la Antena 2, Victor Ciutacu, l-a reclamat la Consiliul National al Audiovizualului pe realizatorul emisiunii "Nasul", Radu Moraru, pentru ca l-a numit "securist".

"Astept ca Radu Moraru sa si demonstreze candva mizeriile pe care incearca sa le lipeasca de mine. Ideal ar fi s-o faca pe baza de acte si, eventual, conturi. Ironia sortii face sa mi se ceara arestarea pe postul tv al unui om de afaceri a carui arestare se cerea public in 1997, in scandalul Bancorex, pe vremea cand eu eram angajat la ziarul familiei lui.

Banuiesc ca zilele viitoare vor urma reluarile "dezvaluirilor" despre "afacerile" mele cu Taher si Zaher, izbucnite - la fel de fara probe - in aceeasi emisiune de larga orientare deontologica", a spus Victor Ciutacu pentru Ziare.com.

Reclamatia a fost trimisa marti catre CNA, ea fiind insotita si de declaratiile facute de Radu Morar la adresa lui Victor Ciutacu.

"Va adresez rugamintea de a analiza pasajele care ma privesc si a decide daca, in conformitate cu legislatia in vigoare, spusele moderatorului/realizatorului (Radu Moraru - n.red.) imi lezeaza sau nu demnitatea si imaginea", se arata in cererea adresata de realizatorul emisiunii "Vorbe Grele" catre membrii CNA.

In cadrul emisiunii de luni seara Radu Moraru l-a facut pe Victor Ciutacu securit, mai mult chiar, a afirmat ca acesta ar fi lucrat cu Omar Hayssam.

"Pai presa de astazi, unii ziaristi din presa, sunt mai securistici decat securistii ai mai rai. E adevarat, nu mai dau cu bata, acum dau cu scrisul si lovesc poate zeci de mii de oameni. N-ati vazut, Patapievici a ajuns cel mai injurat om. N-am vazut sa fie injurat un fost bandit care a ciordit, l-am vazut pe unul Victoras, care a lucrat cu Omar Hayssam si cu Musetescu.

Victoras, ba tati, voi ati ciordit acolo, ati privatizat, ce ati facut, va intreb si eu? Spune-ne despre alea, lasa tu parerile tale politice. Cum e posibil? Acolo ne ocupam noi de curatenia asta", a declarat jurnalistul de la B1 Tv.

Radu Morar a mai spus ca jurnalistul de la trustul Intact ar fi furat impreuna cu Hayssam.

"Musetescu a lucrat cu Omar Hayssam. Baiatul asta a lucrat si el pe acolo, ca era sef de gentute, ii cara geanta lu' asta. Deci domne, pana nu face spovedania, ce furaciuni s-au intamplat in timpul mandatului sau, ce s-a dat, cui s-a dat, cum poate sa vina el sa se dea mare ziarist? Mai avea putin si spunea ca e mai mare decat Tuca de 7 ori.

Mai avea si spunea ca el face ziarul Jurnalul National, ca el centreaza el da cu capul. E tot timpul cel mai bun, cel mai grozav. Bai Victore, da-o incolo. Zi intai ce e cu tine si dupa aia te pui in rand cu ceilalti, ca esti mare ziarist. Asta o socoteste fiecare. Marii investigatori ", a mai declarat acesta.

Razboi si cu Mircea Badea

Radu Moraru este in razboi si cu moderatorul emisiunii "In gura presei". Dupa ce Mircea Badea l-a ridiculizat in emisiunile sale, "Nasul" apreciaza ca acesta este un tip frustat si "sare calul extrem de mult".

"Pana de curand, vorbeam frumos despre Badea. E si istet, a citit ceva carti, a facut ceva scoala, dar incepe sa fie extrem de agresiv. El este un tip frustrat; avea o problema mai demult..." a declarat Radu Moraru.

#Victor Ciutacu Radu Morar, #reclamatie CNA Ciutacu , #Radu Moraru