Victor Ciutacu si Radu Moraru, in razboi la CNA

Joi, 24 Iunie 2010, ora 17:51
5496 citiri
Victor Ciutacu si Radu Moraru, in razboi la CNA

Jurnalistul Victor Ciutacu a sesizat din nou Consiliul National al Audiovizualului si semnaleaza faptul ca realizatorul TV Radu Moraru, in timpul emisiunii pe care o modereaza, a facut acuzatii echivalente cu o "executie publica".

"Cu riscul de a deveni redundant, va semnalez ca executia mea publica din emisiunea "Nasul", difuzata pe B1 TV si moderata de domnul Radu Moraru, continua. Ultimul episod din lungul sir s-a difuzat miercuri, 23 iunie 2010, cand domnul Moraru a insinuat ca as avea legaturi culpabile de natura economico-financiara cu fratii Awdi, recent acuzati de DIICOT pentru infractiuni economice in cazul Rodipet", se arata in sesizarea formulata de prezentatorul emisiunii "Vorbe Grele".

Contactat de Ziare.com, Victor Ciutacu a precizat ca pe langa aceasta sesizare la CNA, acuzatiile lui Radu Morar se vor finaliza ca actiuni in instanta, fie ca probe in dosarul actual, fie printr-un nou proces.

Razboiul Ciutacu - Moraru continua cu o noua sesizare la CNA

"Pana in prezent, am avut 3 termene la proces, insa Radu Moraru nu s-a prezentat la niciunul. Aceste noi acuzatii vor fi actiuni in instanta, fie ca probe noi la actualul dosar, fie ca actiune noua. Spun asta pentru ca nu i-am intalnit niciodata in viata pe fratii Awdi. E imposibil sa faci afaceri cu niste oameni care nici nu stii cum arata", ne-a declarat jurnalistul.

In sesizarea trimisa catre CNA, Victor Ciutacu mai scrie ca activitatea fratilor Awdi nu are nicio legatura, de nici o natura, cu activitatea lui de la GES SA.

"Imi permit sa va semnalez, pe baza documentelor atasate, domnule presedinte

si stimati membri ai CNA, inca o terfelire grosolana a imaginii mele publice si a demnitatii umane. Si va rog sa analizati daca prestatia domnului Moraru si acuzatiile pe care mi le aduce repetat (pentru care CNA l-a mai amendat de doua ori in ultimul an si pentru care eu l-am actionat in instanta) exced sau nu cadrul legislativ care guverneaza audiovizualul si, in ultima instanta, normalitatea unei dezbateri publice", se mai arata in sesizare.

Procesul dintre Victor Ciutacu si Radu Moraru, amanat pe 16 iunie

In luna octombrie a anului trecut, Victor Ciutacu l-a dat in judecata pe Radu Moraru si i-a cerut daune morale de 100.000 de lei, dupa ce realizatorul emisiunii "Nasul" de la B1 Tv l-a atacat de mai multe ori. Jurnalistul Victor Ciutacu a dat in judecata si societatea News Television SRL, care detine B1 TV.

Redactorul sef de la Jurnalul National sustine in plangerea depusa ca in emisiunile difuzate in zilele de 10, 14 si 15 septembrie 2009 i-au fost atinse onoarea, reputatia, demnitatea si imaginea.

Radu Moraru a fost amendat si de CNA cu suma de 10.000 de lei, in urma emisiunilor in care l-a atacat pe Victor Ciutacu. Radu Moraru l-a acuzat pe jurnalistul Victor Ciutacu ca a "ciordit" si ca este "securist".

Quarterly Report - Editia 4

Ciolacu, avertisment pentru angajații Guvernului care protestează: „Putem găsi soluții pentru structuri mai suple”
Ciolacu, avertisment pentru angajații Guvernului care protestează: „Putem găsi soluții pentru structuri mai suple”
Premierul Marcel Ciolacu a criticat, joi, 23 mai, protestul angajaţilor din aparatul de lucru al Guvernului. Acesta a afirmat că ”sunt angajaţi care protestează susţinând că muncesc prea...
Nou protest al angajaților Guvernului, în timp ce Executivul se află în ședință
Nou protest al angajaților Guvernului, în timp ce Executivul se află în ședință
Angajaţii Guvernului protestează din nou, joi, 23 mai, în timp ce Executivul se are o nouă şedinţă care are pe ordinea de zi şi o ordonanţă pentru unele măsuri referitoare la salarizare....
#Victor Ciutacu Radu Moraru, #sesizare CNA Radu Moraru , #Radu Moraru