VIDEO Dialog suburban Ciutacu - Cumpanasu, la ora de maxima audienta: "Ai luat 40.000 de euro la plic"/ "Bai, ai fost tu cu mine la amantele mele, ca sa vorbesti?"

Marti, 26 Ianuarie 2021, ora 13:07
12377 citiri
VIDEO Dialog suburban Ciutacu - Cumpanasu, la ora de maxima audienta: "Ai luat 40.000 de euro la plic"/ "Bai, ai fost tu cu mine la amantele mele, ca sa vorbesti?"
In studio mai erau prezenti avocata Alice Draghici si fostul ministru al justitiei, parlamentarul PSD, Robert Cazanciuc?Captura foto

Jurnalistul RomaniaTv, Victor Ciutacu, si Alexandru Cumpanasu au fost actorii principali ai unui scandal mediatic in care cei doi s-au acuzat reciproc ca au luat mita, Cumpanasu in campania electorala, si Ciutacu pentru emisiunile sale la postul TV. In studio mai erau prezenti avocata Alice Draghici si fostul ministru al justitiei, parlamentarul PSD, Robert Cazanciuc.

Victor Ciutacu a anuntat in cadrul emisiunii sale ca pe numele lui Cumpanasu ar exista o noua plangere penala facuta de o femeie care sustine ca i-a dat lui Cumpanasu 40 de mii de euro "la plic" in timpul campaniei electorale.

Dialogul a degenerat insa dupa ce Cumpanasu i-a replicat realizatorului de la Romania TV: "Mergem pe barfe? Ai luat 20.000 de euro o spaga de la nu stiu ce privatizare?" Cumpanasu a mai spus ca acuzatiile la adresa lui sunt formulate de "o femeie care face video-chat" si care ar fi fugit in Italia.

Ciutacu i-a replicat: "Si ce daca a facut videochat, tu ai facut mai videochat decat ea cand ai trimis penisul unei femei maritate. Las-o naibii de treaba". Realizatorul TV a reluat pe parcursul emisiunii de mai multe ori acuzatia ca Alexandru Cumpanasu ar fi trimis poze intime "unei femei maritate", l-a facut "obsedat sexual" si apoi l-a scos din emisiune.

Alexandru Cumpanasu: Tu nu ai nicio informatie concreta.

Victor Ciutacu: Ba da, am o plangere penala ca ai luat 40.000 de euro la plic.

Alexandru Cumpanasu: E o femeie care face videochat si care a fugit din tara.

Victor Ciutacu: Si ce daca a facut videochat, tu ai facut mai videochat decat ea cand ai trimis penisul unei femei maritate. Las-o naibii de treaba.

Alexandru Cumpanasu: Eu nu ma iau de amantele tale. Adica cine te crezi tu?

Victor Ciutacu: Bai, ai fost vreodata la c**** cu mine ca sa vorbesti de amantele mele? Nu iti e rusine?

Alexandru Cumpanasu: Da' tie nu iti e rusine sa vorbesti cu mine asa? Da pana cand?

Victor Ciutacu: Nu mie imi depune lumea plangeri penale ca iau bani la plic, nu eu trimit penidul la femei. Nu iti e rusine?

Victor Ciutacu: Tu ti-ai facut publica viata privata. Ti-ai expus sotia si copiii unor mizerii, de obsedat sexual. Asta ai facut.

Alexandru Cumpanasu: Ce ai facut, ma?

Victor Ciutacu: Scoateti-l, ma, pe asta afara din direct!

Scandal si la Antena 3 intre Gadea si Sosoaca

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a parasit studioul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, dupa un schimb de replici cu moderatorul emisiunii, Mihai Gadea.

Dialogul dintre Gadea si Sosoaca s-au aprins in momentul in care moderatorul emisiunii de la Antena 3 i-a atras atentia senatoarei sa nu mai intervina peste ceilalti invitati pentru ca e "o lipsa de respect si de staif".

"Eu apreciez prezentele dumneavoastra de fiecare data. La o doamna, e usor neplacut si nu va dau lectii publice, dar ma puneti in situatia asta, in momentul in care interveniti absolut peste oricine care vorbeste este o lipsa de politete", i s-a adresat Mihai Gadea Dianei Sosoaca.

Mihai Gadea nu este la primul scandal cu parlamentarii AUR. La finalul anului trecut, Claudiu Tarziu, co-presedinte al partidului AUR, i-a adresat cuvinte grele lui Mihai Gadea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, pe care l-a numit "inconstientul rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina".

Eveniment Quarterly Report

Mesajul sfidător transmis de Dumitru Buzatu din închisoare. Ce face baronul PSD după gratii
Mesajul sfidător transmis de Dumitru Buzatu din închisoare. Ce face baronul PSD după gratii
Dumitru Buzatu a fost prins în flagrant de DNA în timp ce primea mită 1,25 milioane de lei, respectiv 250.000 de euro. Tribunalul Vaslui a decis sâmbătă ca acesta să fie arestat preventiv...
Gigi Becali, nervos în cazul Buzatu: "Știți ce m-a deranjat mai mult decât mita?"
Gigi Becali, nervos în cazul Buzatu: "Știți ce m-a deranjat mai mult decât mita?"
Gigi Becali a comentat în stilul caracteristic despre cazul Dumitru Buzatu, președintele PSD al Consiliului Județean Vaslui care în cursul zilei de vineri a fost prins în flagrant de către...
#Victor Ciutacu, #Romania TV, #alexandru cumpanasu, #stiri politica, #mita , #stiri Victor Ciutacu