Scandalul din tenisul romanesc ia amploare

Vineri, 25 Ianuarie 2013, ora 08:22
4937 citiri
Scandalul din tenisul romanesc ia amploare

Scandalul din tenisul romanesc ia amploare, capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis, Ciprian Porumb, oferindu-i o replica dura jucatorului Victor Hanescu.

"Hane", care este cel mai bine clasat roman in topul ATP, nu a fost inclus in echipa Romaniei pentru meciul cu Danemarca. Jucatorul a anuntat ca nu intelege aceasta decizie, el aflandu-se in Romania si pregatindu-se pentru intalnirea ce va avea loc la Cluj.

Acum, omul care l-a lasat pe Hanescu in afara echipei, Ciprian Porumb, ii da o replica taioasa, anuntand ca sportivul a refuzat sa joace pentru Romania.

"Unde a fost Victor la ultimele 3 meciuri cand tara lui a avut nevoie mare de el? L-a apucat subit nationalismul... Cum mai crede el ca voi schimba ceva pentru meciul cu Danemarca? Eu nu-mi bat joc de Copil, Ungur, Mergea sau Tecau, care au venit la echipa cu sufletul deschis si fara pretentii financiare exagerate. El spune ca e de alt nivel, de aceea are si pretentii mari, dar unde era cand jucam impotriva unor echipe tari, de nivelul lui?

I-am cerut garantii ca va veni si la meciul cu Olanda, daca va fi apt. Nu mi-a dat un raspuns ferm. Sa nu ma faca sa incep sa vorbesc despre bani... Sumele sunt confidentiale, insa daca iti iubesti atat de mult tara, arati disponibilitate din toate punctele de vedere. Il voi chema si contra Olandei, asa cum am facut si la ultimele meciuri din Cupa Davis. De el depinde daca vrea sa vina sau nu. Cu Danemarca, nu se mai pune problema sa joace!", a spus Porumb in Click.

Anterior, Hanescu anuntase ca se afla in tara si ca se pregateste pentru a juca in Cupa Davis, fiind surprins ca nu a fost inclus in echipa.

Inca un scandal in tenisul romanesc

Victor Hanescu este cel mai bun jucator de tenis din Romania. In momentul de fata, el se afla pe locul 64 in clasamentul ATP.

Comparativ, jucatorii adusi de Porumb in echipa pentru intalnirea cu Danemarca ocupa pozitiile 99 (Adrian Ungur) si 159 (Marius Copil). Ceilalti doi convocati, Tecau si Mergea, vor evolua doar in meciul de dublu.

Disputa dintre Romania si Danemarca, din Cupa Davis, va avea loc in perioada 1-3 februarie in Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#Hanescu Cupa Davis Romania, #Hanescu exclus echipa Cupa Davis, #Romania Danemarca Cupa Davis , #Cupa Davis