Tinerețe fără bătrânete. Secretul longevității lui Victor Pițurcă
Victor Piturca / nationala
Fără echipă în acest moment, Victor Pițurcă duce o viață lipsită de griji. La 65 de ani, fostul selecționer este invidiat pentru forma fizică pe care o are. Pițurcă a dezvăluit secretul tinereții sale și ce program urmează în fiecare zi. Antrenorul român a mărturist că nu a mai mâncat fast food de foarte mult ...
Vica Blochina s-a iubit cu doi miniștri. "Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani"
Duminica, 06 Februarie 2022, ora 19:14 - Vica Blochina s-a iubit cu doi miniștri. "Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani"
Victor Piturca / stiri Victor Piturca
Venită în România ca dansatoare, Vica Blochina a cunoscut mulți bărbați cu bani. Amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, blonda a dezvăluit că a mai avut relații cu oameni potenți...
Cu cine l-a înșelat Vica Blochina pe Pițurcă în timpul relației de iubire. "Persoanele erau mult peste ca el...ca bani, ca vârstă"
Marti, 14 Decembrie 2021, ora 16:18 - Cu cine l-a înșelat Vica Blochina pe Pițurcă în timpul relației de iubire. "Persoanele erau mult peste ca el...ca bani, ca vârstă"
Victor Piturca / stiri Victor Piturca
A fost o poveste de dragoste tumultoasă între Victor Pițurcă și Vica Blochina. Fosta balerină a făcut dezvăluiri incendiare despre relația cu fostul selecționer al României. Vica...
Vica Blochina, fosta amantă a lui Pițurcă, implicată într-un accident. "S-a urcat pe mine cu basculanta"
Vineri, 03 Decembrie 2021, ora 12:36 - Vica Blochina, fosta amantă a lui Pițurcă, implicată într-un accident. "S-a urcat pe mine cu basculanta"
Victor Piturca / stiri Victor Piturca
Probleme pentru Vica Blochina. Fosta amanta a lui Victor Pițurcă a avut parte de un accident rutier. Mașina vedetei a fost tamponată de un alt șofer. Din fericire, blonda este în afara...
Vica Blochina, fosta amantă a lui Pițurcă, dezvăluiri fără precedent. "Nu am avut bani de mâncare. Am vândut tot. Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor"
Luni, 15 Noiembrie 2021, ora 18:02 - Vica Blochina, fosta amantă a lui Pițurcă, dezvăluiri fără precedent. "Nu am avut bani de mâncare. Am vândut tot. Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor"
Victor Piturca / stiri Victor Piturca
Vica Blochina face acuzații grave! Vedeta tv a spus despre Victor Pițurcă că a lăsat-o de izbeliște, atunci când a avut probleme financiare. Cei doi au împreună un copil, Edan, în...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Victor Piturca, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Victor Piturca
Victor Piturca
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Victor Piturca, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.