Piturca a provocat un cutremur in Arabia Saudita: Doi seici au demisionat!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 18:11
7155 citiri
Piturca a provocat un cutremur in Arabia Saudita: Doi seici au demisionat!
Foto: Twitter/ abdugheish

Victor Piturca a provocat un adevarat cutremur la clubul saudit Al Ittihad, acolo unde a revenit dupa o jumatate de an.

Doi dintre seicii aflati in conducerea formatiei din Jeddah au demisionat dupa numirea romanului in functia de antrenor principal.

Al Ittihad a anuntat oficial despartirea de Hamed Al Balawi, cel care a demisionat din functia de director executiv imediat dupa ce Piturca a semnat noul contract.

Presa locala sustine, citand surse apropiate clubului, ca si Mansour Al Balawi, fost presedinte al echipei ani buni si, in prezent, membru de onoare al echipei, o va parasi pe Al Ittihad in cel mai scurt timp.

Victor Piturca a semnat un nou contract cu Al Ittihad, asa cum Ziare.com a anuntat inca de miercuri dimineata.

Noua intelegere ar urma sa fie valabila un an si jumatate, perioada in care fostul selectioner al Romaniei va incasa peste doua milioane de dolari.

Exclusiv Victor Piturca a semnat cu o noua echipa

Piturca o preluase pe Al Ittihad in toamna anului trecut, insa dupa nici jumatate de sezon a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

In locul sau a fost adus, in vara, Loti Boloni, dar nici el nu a rezistat mai mult de cateva luni la Jeddah, fiind pus pe liber.

Presedintele clubului, Ibrahim Al Balawi, a fost cel care a reluat discutiile cu Piturca, reusind sa-l conviga sa revina in Arabia Saudita.

Citește și:
Sexul să fie normat, Diamantele - fără număr!
Sexul să fie normat, Diamantele - fără număr!
Știți care-i diferența dintre deputatul PSD Dan Tudorache „Diamante” și Aurel Bălășoiu? Că ultimul nu mai e membru PSD. Partidul l-a exclus cu celeritate, la numai câteva zile după ce...
Blocul construit de un important lider PNL, branșat ilegal la curent. PSD cere lămuriri UPDATE
Blocul construit de un important lider PNL, branșat ilegal la curent. PSD cere lămuriri UPDATE
PNL trebuie să ofere clarificări în legătură cu cazul privind branşarea ilegală a unui imobil din Brăila care ar aparţine fostului secretar de stat în Ministerul Muncii, liberalul...