Piturca a stabilit: Cati bani le cere arabilor in procesul de la FIFA

Joi, 14 Iulie 2016, ora 21:23
5235 citiri
Piturca a stabilit: Cati bani le cere arabilor in procesul de la FIFA
Foto: Hepta.ro

Fostul selectioner Victor Piturca a stabilit suma pe care le-o solicita seicilor lui Al-Ittihad dupa ce a plecat de la echipa.

Conform jurnalistilor de la Gulf Eyes, Piturca vrea 2 milioane de euro pentru ca seicii n-ar fi respectat contractul.

Fostul selectioner Victor Piturca si-a reziliat unilateral contractul cu Al-Ittihad, scos din sarite de comportamentul pe care seicii clubului l-au avut fata de el.

Conform unor surse Ziare.com din anturajul fostului selectioner, Piturca si-a dat demisia dupa o discutie foarte aprinsa cu seicii clubului.

Fostul selectioner a revenit la finalul saptamanii trecute in Arabia Saudita si a avut o intalnire cu conducerea clubului. I s-a propus rezilierea contractului, dar Piturca a solicitat sa-i fie platit contractul pana la final.

Seicii nu au fost de acord si, in timp ce anuntau oficial ca Piturca va ramane, au inceput sa-l sicaneze pentru a-l determina sa plece.

In primul rand, Piturca s-a trezit din senin ca are un nou antrenor secund fara sa fie consultat de conducerea clubului.

Apoi, conducerea clubului a anulat cantonamentul stabilit de Piturca in aceasta vara, fapt ce a starnit furia lui Piturca.

Victor Piturca a preluat-o pe Al-Ittihad in decembrie 2015, dar a ratat castigarea campionatului.

Fostul selectioner a mai pregatit-o pe Al-Ittihad intre octombrie 2014 si iunie 2015 si s-a intors la echipa intrucat arabii ii datorau bani.

C.S.

#Victor Piturca Al Ittihad, #proces Piturca Ittihad , #Al Ittihad
Comentarii