Piturca nu poate pleca din Arabia Saudita: Sunt prizonier aici!

Marti, 19 Iulie 2016, ora 16:56
8567 citiri
Piturca nu poate pleca din Arabia Saudita: Sunt prizonier aici!
Foto: Twitter/ Ittinews

Victor Piturca, fostul selectioner al Romaniei, nu poate pleca din Arabia Saudita dupa ce si-a reziliat unilateral contractul cu formatia Al Ittihad.

Intr-o scrisoare deschisa trimisa presedintelui clubului din Jeddah, Piturca il acuza pe acesta ca il tine prizonier in Arabia Saudita, profitand de legile regatului.

"V-am informat de cateva zile ca am reziliat contractul, insa nu mi-ati acordat viza de parasire a tarii. Pentru dumneavoastra, eu sunt un prizonier aici, lucru pe care autoritatile din sport si fanii lui Al Ittihad trebuie sa il cunoasta", a transmis Piturca in scrisoarea deschisa preluata de jurnalistii sauditi.

Avocatul contractat de fostul selectioner al Romaniei pentru a-l ajuta sa plece din Arabia Saudita sustine, la randul sau, ca cei de la Al Ittihad fac tot posibilul pentru a intarzia rezolvarea acestei dispute, in aceasta perioada Piturca fiind obligat sa ramana in tara.

Dupa ce au refuzat sa ii rezilieze contractul antrenorului roman si, de asemenea, sa recunoasta rezilierea unilaterala, conducerea lui Al Ittihad a depus o plangere formala la politie in care il acuza pe Piturca de incitarea suporterilor si aducand ca argument tocmai scrisoarea deschisa publicata in presa locala.

Ambasada Romaniei de la Riad a fost sesizata si ambasadorul si-ar fi intrerupt chiar vacanta pentru a-l ajuta pe Piturca, insa, pana in acest moment, diplomatia nu a avut prea mult succes.

Citeste mai mult despre problemele mari pe care le are Victor Piturca in Arabia Saudita

Jurnalistii sauditi scriu, citandu-l pe acelasi avocat, ca in acest caz ar putea interveni si Ministerul de Externe de la Bucuresti, iar o disputa de munca s-ar putea transforma intr-un scandal diplomatic.

M.D.

Quarterly Report - Editia 4

Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat sâmbătă, 25 mai, la Milano, la o întâlnire cu români stabiliţi în Italia, că mobilizarea la vot în 9 iunie este foarte importantă. Drulă nu a...
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
#Piturca prizonier Arabia Saudita, #Piturca politie Arabia Saudita, #Piturca Arabia Saudita contract munca , #Al Ittihad
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Sa trimitem un comando de barbugii
Poza LORENZON
LORENZON
rank 1