Piturca, un nou "tun" financiar: De ce primeste 200 de mii de euro din drepturile TV ale Astrei

Joi, 10 Decembrie 2015, ora 11:16
4147 citiri
Piturca, un nou "tun" financiar: De ce primeste 200 de mii de euro din drepturile TV ale Astrei
Foto: Twitter/ Ittihad

Victor Piturca da un "tun" financiar la cateva ore dupa ce a semnat un contract cu arabii de la Al Ittihad.

Potrivit publicatiei profit.ro, fostul selectioner al Romaniei urmeaza sa primeasca 200 de mii de euro din banii pe care Astra Giurgiu ar trebui sa ii primeasca in contul drepturilor TV.

Sursa citata a obtinut un contract semnat de clubul giurgiuvea si de antrenor prin care cei de la Astra ii cesioneaza acestuia o creanta in cuantum de 200 de mii de euro.

"Asociatia Fotbal Club Astra, in calitate de cedent, cesioneaza catre domnul Piturca Victor in calitate de cesionar o creanta viitoare in cuantum de 200.000 euro pe care Asociatia Fotbal Club Astra o va incasa de la Liga Profesionista de Fotbal. Creanta este certa si lichida si devine exigibila pe masura incasarii de catre Liga Profesioniste de Fotbal a sumelor datorate de partenerii sai (Adeplast, Orange, Intelsky Broadcast, etc.) cu titlu de drepturi tv/media, aferente actualului sezon competitional la data distribuirii de catre LPF a unor astfel de sume catre cluburile participante", se arata in respectivul contract.

Partile nu au facut public si motivul pentru care Astra ii cedeaza lui Piturca 200.000 de euro, insa se presupune ca mutarea ar avea legatura cu transferul lui Valerica Gaman.

Piturca revine in Arabia Saudita: A semnat cu Al Ittihad - oficial

Fundasul a ajuns la Astra in 2011 din postura de jucator liber de contract, dupa ce Piturca i-a obtinut "dezlegarea" de Universitatea Craiova.

Fotbalistul in varsta de 26 de ani ar urma sa isi incheie conturile cu Astra la finalul acestui sezon, acesta putand fi motivul pentru care Piturca a ales sa isi primeasca "partea" acum si nu in cazul unui eventual transfer.

Citește și:
Sexul să fie normat, Diamantele - fără număr!
Sexul să fie normat, Diamantele - fără număr!
Știți care-i diferența dintre deputatul PSD Dan Tudorache „Diamante” și Aurel Bălășoiu? Că ultimul nu mai e membru PSD. Partidul l-a exclus cu celeritate, la numai câteva zile după ce...
Blocul construit de un important lider PNL, branșat ilegal la curent. PSD cere lămuriri UPDATE
Blocul construit de un important lider PNL, branșat ilegal la curent. PSD cere lămuriri UPDATE
PNL trebuie să ofere clarificări în legătură cu cazul privind branşarea ilegală a unui imobil din Brăila care ar aparţine fostului secretar de stat în Ministerul Muncii, liberalul...