Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

"Clovnul" Stelei, linistit de Piturca

Marti, 23 Aprilie 2013, ora 09:04
3553 citiri
"Clovnul" Stelei, linistit de Piturca

Iasmin Latovlevici, jucatorul Stelei despre care selectionerul Victor Piturca a spus ca se bucura precum un clovn dupa ce inscrie, a fost linistit de criticile antrenorului echipei nationale.

"Sarit" din scena convocarilor la prima reprezentativa deoarece a ales sa isi sarbatoreasca reusitele din teren intr-un mod mai aparte, stelistul pare ca a inteles criticile si nu vrea sa ii mai dea selectionerului motive pentru a-l lasa in afara lotului nationalei.

Astfel, in meciul de luni seara, impotriva Petrolului Ploiesti, Latovlevici a marcat un gol din lovitura de la 11 metri. Insa, spre deosebire de alte ocazii, de aceasta data fotbalistul nu s-a bucurat deloc.

A ramas in locul din care a sutat la poarta lui Bornescu si si-a asteptat coechipierii pentru imbratisarea de grup.

Dupa fluierul de final, "Lato" a vorbit despre noua lui atitudine, subliniind faptul ca nu are legatura cu declaratiile lui Piturca.

"Nu mi-e frica sa ma bucur dupa goluri, dar acum nu am facut-o pentru ca am jucat slab", a spus Latovlevici.

Atac fara precedent la Piturca. Reghecampf il face praf pe selectioner

Un scandal urias a izbucnit intre Steaua si Victor Piturca dupa ce selectionerul a spus ca nu l-a convocat pe fundasul stanga al echipei din Ghencea pentru ca acesta nu a fost serios.

Latovlevici il pune la punct pe Piturca

Antrenorul primei reprezentative a primit raspunsuri dure din partea oficialilor "ros-albastrilor" si chiar s-ar fi certat cu Gigi Becali, cel cu care se impacase recent.

VIDEO: Golul lui Latovlevici din meciul Steaua - Petrolul

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Latovlevici Piturca echipa nationala, #Latovlevici gol Steaua Petrolul, #Latovlevici echipa nationala , #antrenor
Comentarii
Poza Campeono
Campeono
rank 5
mdaaa...Piturca,Nasu,Mitica...sunt foarte...