Ruptura totala intre Piturca si Dragomir

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 23:15

   

Ruptura totala intre Piturca si Dragomir
Victor Piturca, antrenorul echipei nationale, si Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, au rupt orice fel de relatii si se ataca cu fiecare ocazii.

Primul care a lovit a fost seful LPF, cel care l-a umilit pe Piturca dupa ce selectionerul si-a trimis colaboratorii in fata Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal pentru a prezenta raportul de activitate pe anul 2012.

"Bai fratilor, asta e un raport pentru oligofreni!", a rabufnit Mitica Dragomir dupa ce i-a ascultat pe secunzii lui Piturca.

Tehnicianul nu a ramas dator, el avand o reactie extrem de dura joi seara, intr-o interventie la DigiSport.

"Nu ma intereseaza criticile. Din partea cui vin criticile astea? Presedintele Ligii s aisi vada de Liga lui. Eu nu am nicio obligatie sa vin in fata Comitetului Executiv, nu vreau sa mai am de a face cu Comitetul Executiv. Singura persoana cu care analizam echipa nationala este Mircea Sandu, asa este stipulat in contractul meu.

Dragomir a devenit interesat deodata de echipa nationala. Eu sunt selectionerul si imi fac meseria asa cum stiu. Eu sunt cel care selectionez jucatorii si mie imi revine responsabilitatea pentru rezultate.

El m-a sustinut atunci cand aveam rezultate, dar pe mine ma sustineau rezultatele. Ce, m-a sustinut cand echipa nationala nu se califica? Acum nu mai vrea sa ma sustina, a fost deranjat ca nu am luat un jucator de care tot vorbeste el pe la televizor. Dragomir spune ca e cel mai bun din lume si nu e convocat. Extraordinar! Pana acum zicea ca daca nu invingem Ungaria trebuie sa ne dam demisia toti. Pai sa-si dea demisia el, daca isi doreste, sa nu vorbeasca in numele altora", a replicat Piturca.

Piturca i-a lasat masca pe Sandu si Dragomir: "Mitica si-a facut cruce"

Relatiile dintre Victor Piturca si Dumitru Dragomir s-au racit considerabil in ultimele luni, asta dupa ce nu cu mult timp in urma "Corleone" era principalul sustinator al selectionerului.

M.D.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3080 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
ce meserie iti faci nenorocitule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
esti "distrugatorul" nationalei a treia oara,nu este vina ta este vina lui sandu si dragomir ca teau ales in fruntea romaniei,care vorbind serios sandu si dragomir sint adevarati oameni ai fotbalului pe linga jigodia asta stelista care are numai teluri ascunse ,nu sa califice romania la vreun turneu mondial ci sa puna in fata drogatii de la steaua ca sai vinda becali mai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malmo
rank 5
Deschid sampania!
"Singe" sa vad!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor