Intalnire decisiva intre Piturca si noul presedinte FRF: Ce decizie au luat cei doi

Joi, 06 Martie 2014, ora 08:41
5387 citiri
Intalnire decisiva intre Piturca si noul presedinte FRF: Ce decizie au luat cei doi

Selectionerul Victor Piturca si noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, au discutat pentru prima data la finalul meciului amical cu Argentina.

Burleanu, insotit de oamenii care vor face parte din noua conducere a Federatiei, a mers in vestiarele de la National Arena pentru o prima runda de discutii.

Noul presedinte al Federatiei si Piturca au ajuns la un acord de principiu, selectionerul urmand a conduce echipa nationala si in preliminariile Euro 2016.

"Domnul Burleanu a venit la cabine si mi-a spus sa va confirm ca vom colabora pe viitor. Ne-a felicitat pentru rezultatul din meciul cu Argentina si mi-a spus ca am fost confirmat", a declarat Piturca la conferinta de presa.

La randul sau, presedintele FRF a sustinut declaratiile selectionerului intr-o interventie la DolceSport.

"Am tinut sa ma vad cu domnul Piturca si stafful sau. I-am asigurat de sustinerea mea. Am stabilit o intalnire cu el. Cu totii ne dorim sa facem performanta. Am lamurit chestiunea asta si cred ca am fost ferm in ceea ce am spus. Nu sunt un presedinte care schimba antrenori. Vreau sa ne asumam toate optiunile. Piturca si staful sau au toata sustinerea mea. O sa avem un proces de consultare. Ma astept sa avem o implicare mai puternica de la el si staful lui privind proiectele de viitor. Nu se vor schimba cu nimic lucrurile", a explicat Burleanu.

Burleanu il da afara pe Piturca: Reghecampf va fi selectioner

Interesant este faptul ca imediat dupa ce a castigat alegerile de la Federatie, Razvan Burleanu a anuntat ca il va demite pe Piturca, nominalizandu-l pe Laurentiu Reghecampf ca posibil selectioner.

In prima interventie de la finalul meciului cu Argentina, inainte de discutia cu noul sau sef, Piturca sustinea ca nu este o problema daca va fi dat afara, insa avertiza ca nu va renunta la clauza de reziliere a contractului sau.

Piturca, despre egalul cu Argentina si demiterea de la nationala - replica dura pentru Burleanu

Pana la urma, cei doi au ajuns la un acord iar selectionerul isi va duce contractul la bun sfarsit.

Razvan Burleanu e noul presedinte al FRF

Intelegerea lui Piturca expira in in toamna anului viitor, la finalul preliminariilor pentru Euro 2016, obiectivul fiind calificarea Romaniei la turneul final.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Piturca demis FRF, #Piturca dar afara nationala, #Burleanu FRF Piturca , #FRF