Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Culisele scandalului de la Steaua

Sambata, 07 August 2010, ora 08:25
3754 citiri
Culisele scandalului de la Steaua

Ruptura dintre Victor Piturca si Gigi Becali s-a produs vineri dimineata, cand cei doi au avut o cearta violenta la stadion.

Desi totul parea ca este lapte si miere la Steaua, situatia din ultimele zile s-a tensionat din ce in ce mai mult, in urma declaratiilor pe care Becali le-a facut, informeaza editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Vineri, Piturca si Becali s-au intalnit la stadion, iar antrenorul i-a reprosat celui din urma aparitiile repetate in presa.

"Nu mai suport declaratiile pe care le faci si prin care creezi numai tensiune. Ba cu suporteri, ba ca eu sunt angajat, ba ca Tatarusanu a gresit. Gata, nu mai suport", i-a spus Piturca lui Becali.

"Asa... Si ce vrei?", a raspuns Becali, dupa care a aflat noile conditiile in care Victor Piturca doreste sa lucreze la Steaua.

Piturca i-a cerut lui Becali sa faca un nou contract, in care sa fie stipulate daune in cazul in care patronul va mai vorbi despre echipa sau suporteri.

Becali nu a acceptat acest lucru, iar in jurul orei 15:00 s-a indreptat catre locuinta sa din Pipera, in timp ce echipa pleca la Brasov.

Finantatorul ros-albastrilor este in criza de timp, insa crede ca il va convinge pe Piturca sa revina la echipa.

"O sa-l conving pana la urma sa se intoarca, doar nu poate lasa balta o munca pe care a inceput-o de doua luni. Va garantez ca vine si va conduce echipa de pe banca la Brasov", le-a spus Becali apropiatilor sai.

C.M.

Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Victor Piturca, #Steaua, #Gigi Becali , #Gigi Becali