Piturca s-a certat cu Becali si ameninta cu demisia de la Steaua

Vineri, 06 August 2010, ora 23:35
4642 citiri
Piturca s-a certat cu Becali si ameninta cu demisia de la Steaua

Victor Piturca se gandeste serios sa demisioneze de la Steaua dupa o cearta destul de dura cu patronul Gigi Becali.

Conflictul dintre cei doi a pornit de la declaratiile date de latifundiar dupa meciul cu Universitatea Craiova si care au inflamat spiritele suporterilor, informeaza postul GSpTV.

Fostul selectioner i-a reprosat lui Becali faptul ca nu isi respecta cuvantul dat pentru a-l convinge sa preia Steaua si a amenintat ca va demisiona. Contactat de postul TV mentionat, patronul Stelei a refuzat dialogul, alimentand zvonurile unei rupturi definitive intre el si tehnician.

De altfel, Piturca nu a insotit echipa la Brasov, lotul "ros-albastrilor" ajungand la poalele Tampei vineri seara, fara antrenor insa.

Becali revine la vechile obiceiuri: Nu sunt idiot sa tac in fata fanilor

Becali catre fani: Numai Dumnezeu imi inchide gura, la Steaua sunt ce vreau eu

Gigi Becali a avut mai multe contre cu suporterii dupa meciul cu Universitatea Craiova, acestia reprosandu-i latifundiarului faptul ca revine la vechile obiceiuri, aceleasi care au iscat un adevarat razboi in sezonul trecut.

Becali: Daca suporterii vor sa tac, atunci sa ma plateasca

Victor Piturca a revenit la Steaua in aceasta vara, el ocupand functia de manager general. Antrenorul i-a pus mai multe conditii lui Becali pentru a accepta sa preia echipa din Ghencea, printre acestea numarandu-se si imbunatatirea relatiei cu suporterii.

M.D.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Piturca cearta Becali, #Piturca demisie Steaua, #Piturca pleaca Steaua , #Gigi Becali