Lotul lui Piturca

Luni, 02 Octombrie 2006, ora 15:10
3125 citiri
Lotul lui Piturca

Dupa incheierea etapei a X-a din Liga I, Victor Piturca a anuntat si jucatorii din campionatul intern care vor face parte din lotul ce va pregati meciul cu Belarusul. Se pare totusi ca Piturca i-a vazut bine si pe dinamovisti, pentru ca acum sunt trei la lot.

Steaua are 6 jucatori la lot (Goian, Ghionea, Petre Marin, Banel Nicolita, Ovidiu Petre, Nicolae Dica), Rapidul 4 (Coman, Badoi, Costin Lazar, Mugurel Buga) si Dinamo 3 (Radu Stefan, Cristi Pulhac, Claudiu Niculescu). Pe langa cei de la echipele bucurestene il gasim si pe Marius Popa, portarul celor de la Poli Timisoara. Radu Stefan se afla la prima convocare la echipa nationala de seniori, el jucand pana acum la tineret.

Tricolorii s-au reunit la Mogosoaia astazi la ora pranzului, si aici vor ramane in cantonament pana la meciul cu Belarusul. Pe langa cei 14 jucatori din campionat au fost convocati si 8 stranieri. Acestia sunt Chivu (AS Roma), Tamas (Celta Vigo), Rat (Sahtior Donetk), Florentin Petre (TSKA Sofia), Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Rosu (Huelva), Adrian Mutu (Fiorentina), Marica (Sahtior Donetk).

Piturca anuntase mai multi jucatori ca sunt in vederea echipei nationale pentru acest meci, dar la cativa a renuntat in ultimele zile. Totusi, sa vedem ce a facut fiecare dintre cei refuzati pentru echipa de club.

- George Ogararu a fost rezerva in ultimul meci al lui Ajax, castigat cu 3-2 acasa la Utrecht. Totusi, saptamana trecuta in Cupa UEFA, Ogararu a inscris impotriva norvegienilor de la Start.

- Bogdan Lobont a fost iarasi rezerva lui Frey in meciul castigat de Fiorentina cu 3-0 impotriva celor dela Catania. Nu este insa primul meci in care Lobont este rezerva si in plus a gresit impotriva Bulgariei.

- Daniel Niculae a marcat golul victoriei lui Auxerre, 1-0 cu Nantes.

Meciul dintre echipele Romaniei si Belarusului se disputa sambata, 7 octombrie, la orele 20.15, pe stadionul Ghencea.

Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...