Piturca mai crede in calificare: Jucam pe viata si pe moarte

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 13:58
1503 citiri
Piturca mai crede in calificare: Jucam pe viata si pe moarte

Antrenorul echipei nationale, Victor Piturca, a sustinut o conferinta de presa, joi, in care a vorbit despre meciul Romania - Belarus, programat vineri in preliminariile Campionatului European din 2012.

Desi mai avem doar sanse teoretice, Victor Piturca spune ca inca mai spera la calificare si anunta ca "tricolorii" vor juca pe viata si pe moarte in partidele cu Belarus si Albania.

"Imi doresc sa castigam cele doua jocuri pentru ca avem nevoie de victorii, de incredere, avem nevoie ca suporterii sa vina langa echipa nationala si sa pregatim asa cum trebuie campania viitoare."

Indiferent ca e oficial sau amical, trebuie jucat pe viata si pe moarte. Vedeti unde am ajuns! Suntem pe nu stiu ce loc in lume, in grupa a 4-a valorica, e foarte greu sa te mai califici in conditiile astea.

Noi trebuie sa urcam repede, cel putin la primavara sa ajungem in urna a doua valorica. Sunt putin dezamagit de faptul ca stadionul nu va fi plin, speram sa fie la fel ca la partida cu Franta. Lumea a fost gonita de la stadion, din pacate, dupa toate scandalurile astea.", a declarat Victor Piturca la conferinta de presa.

Desfasurarea conferintei de presa:

Se incheie conferinta de presa.

13:31 - "Vom avea timp si pentru campania viitoare. Eu tot timpul incerc sa aduc jucatori noi la nationala, pe care incerc sa-i integrez treptat. Nu o sa mai fac o echipa precum in San Marino, am nevoie ca jucatorii tineri sa aiba parte si de rezultate"

13:29 - "Pregatesc o alta strategie cu Belrus. Nu mai suntem outsideri, ba din contra, suntem favoriti si vom juca ofensiv."

13:28 - "Sper sa se intample o surpriza in Bosnia. Stiu ca e aproape imposibil, dar prea mare ghinion am avut la ultimul joc dintre Bosnia si Belarus, cand numai Dumnezeu a facut ca bosniacii sa castige."

13:26 - "Mass-media nu a promovat cum trebuie meciul cu Belarus, parca nici n-ar exista. Se scriu toate idiotenile pe prima pagina in loc sa se vorbeasca despre nationala."

13:25 - "Mititelu este un escroc, vad ca il promovati in continuare. Omul a furat pe toata lumea, toti antrenorii de acolo n-au fost platiti. Mie mi-a furat 1 milion si ceva de euro, iar lupul moralist vorbeste de corectitudine. Tot ce se intampla cu Craiova a fost premeditat! Oricum nu mai juca!"

13:25 - "Sunt dezamagit ca fanii nu se inghesuie sa cumpere bilete."

13:24 - "Indiferent ca e oficial sau amical, trebuie jucat pe viata si pe moarte. Vedeti unde am ajuns! Suntem pe nu stiu ce loc in lume, in grupa a 4-a valorica, e foarte greu sa te mai califici in conditiile astea.

13:24 - "Noi trebuie sa urcam repede, cel putin la primavara sa ajungem in urna a doua valorica. Sunt putin dezamagit de faptul ca stadionul nu va fi plin, speram sa fie la fel ca la partida cu Franta. Lumea a fost gonita de la stadion, din pacate, dupa toate scandalurile astea"

12:23 - "La echipa nationala exista oricand o miza. Am avut o discutie serioasa cu jucatorii, le-am spus ca trebuie sa jucam pe viata si pe moarte ca sa castigam!"

12:22 - "Imi doresc sa castigam cele doua jocuri pentru ca avem nevoie de victorii, de incredere, avem nevoie ca suporterii sa vina langa echipa nationala si sa pregatim asa cum trebuie campania viitoare."

A inceput conferinta de presa.

Romania va intalni vineri, de la ora 21:30, reprezentativa Belarusului intr-un meci contand pentru preliminariile Euro 2012.

Partida va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr FOTO
Adrian Mutu (45 de ani) a apărut pentru prima dată fără șapcă după ce și-a făcut implant de păr la o clinică din Turcia. Adrian Mutu a zburat la o clinică din Turcia în pauza...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Victor Piturca, #Adrian Mutu, #nationala Romaniei , #nationala