Piturca, la nationala. Vezi ce-a discutat marti cu Mircea Sandu

Marti, 14 Iunie 2011, ora 15:09
3953 citiri
Piturca, la nationala. Vezi ce-a discutat marti cu Mircea Sandu

Mircea Sandu a avut marti, la Casa Fotbalului, o discutie de aproximativ o ora si jumatate cu Victor Piturca, vizand oferta facuta acestuia din urma de a prelua functia de selectioner al echipei nationale a Romaniei pentru un mandat de patru ani si cinci luni, incepand de la 1 iulie 2011 pana la 30 noiembrie 2015.

Aceasta din urma data este legata de incheierea jocurilor din cadrul play-off-ului EURO 2016, obiectivul principal prezentat domnului Piturca fiind acela de a califica echipa reprezentativa la turneul final al Campionatului European de peste cinci ani, care va fi gazduit de Franta, anunta site-ul oficial al FRF.

In cadrul discutiei au fost analizate multiplele aspecte ale proiectului, incluzand componenta staff-ului tehnic al echipei nationale, reformarea pe parcurs a Comisiei Tehnice etc.

Discutiile dintre Mircea Sandu si Victor Piturca vor fi finalizate miercuri, cand e prevazuta si organizarea unei conferinte de presa, la Casa Fotbalului, in jurul orei 13.00.

Desfasurarea evenimentelor de la Casa Fotbalului:

14:30 Discutia dintre Mircea Sandu si Victor Piturca a luat sfarsit.

14:05 Conform unor persoane din anturajul echipei nationale, Sandu si Piturca ar fi purtat deja o runda de negocieri de circa trei ore luni seara, dupa ora 8.

13:50 Dupa o ora de discutii, la sediul FRF a ajuns si Stefan Iovan, pe care Mircea Sandu incearca sa-l introduca in viitorul staff al nationalei.

12.40 - Victor Piturca a ajuns la Casa Fotbalului, in jurul orei 12.30, unde are o intalnire decisiva cu Mircea Sandu.

Inaintea lui Piturca a ajuns la Federatie si Viorel Paunescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Piturca.

Mircea Sandu a anuntat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Gica Hagi a refuzat sa preia echipa nationala si ca il va contacta pe Victor Piturca pentru postul de selectioner.

Victor Piturca a mai avut doua mandate la echipa nationala (1998-1999 si 2004-2009), reusind sa-i califice pe "tricolori" la Campionatele Europene din 2000 (Belgia/Olanda) si 2008 (Austria/Elvetia).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Victor Piturca, #nationala Romaniei, #Piturca antrenor nationala, #Mircea Sandu , #nationala