Piturca ne linisteste: Messi vine in Romania

Joi, 21 Iulie 2011, ora 07:22
1826 citiri
Piturca ne linisteste: Messi vine in Romania

Selectionerul Victor Piturca a incercat sa ii linisteasca pe fanii echipei nationale, el anuntand ca supervedeta Argentinei, Lionel Messi, va veni la Bucuresti pentru amicalul cu Romania.

"Sunt sigur, Messi va veni la Bucuresti. E data FIFA, selectionerul lor are personalitate si un dialog cu jucatorii, nu conteaza asa de mult ce vrea Barcelona", a declarat Piturca la GSpTV

Tehnicianul este sigur ca prima reprezentativa va juca pe un stadion National Arena plin deoarece fanii vor veni alaturi de el, asa cum s-a intamplat la Steaua si Universitatea Craiova.

"Eu am umplut stadioane, in Ghencea, la Craiova... De ce sa nu cred ca vom juca pe National Arena cu stadionul plin, cu sau fara Messi?"

Ataca Steaua

Piturca nu a scapat ocazia de a ataca Steaua lui Gigi Becali, acuzand clubul de accidentarile dese suferite de mijlocasul Cristian Tanase.

"Nu vreau sa ma cert cu nimeni de acolo, dar Cristi Tanase e victima unei strategii de pregatire. Nu are voie sa se accidenteze atit de des, mai ales dupa perioada de pregatire! Cand eram eu acolo avea un program bazat pe disciplina, iar cand calca pe bec platea enorm!

Ma intereseaza chestia asta ca si eu ma lovesc de problemele cu el, la lot!", a incheiat Piturca.

Recent, jurnalistii iberici au prezentat programul din luna august al lui Lionel Messi, din acesta fiind scos amicalul Romania - Argentina. Se speculeaza ca Messi ar putea fi lasat acasa pentru a se odihni in vederea disputarii Supercupei Spaniei, dintre Barcelona si Real Madrid.

Partida dintre nationalele Romaniei si Argentinei este programata pentru data de 10 august, la Bucuresti, in timp ce Supercupa Spaniei se va juca 4 zile mai tarziu.

M.D.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Messi vine Bucuresti, #Messi amical Romania Argentina, #Victor Piturca Romania , #nationala