Piturca: Vom juca tot la rezultat si cu Italia

Joi, 12 Iunie 2008, ora 11:19
2689 citiri
Piturca: Vom juca tot la rezultat si cu Italia

Selectionerul reprezentativei nationale a Romaniei, Victor Piturca, si-a facut schema de joc pentru partida de vineri cu Italia si ne anunta ca "tricolorii" se vor inchide din nou in aparare, exact ca si in partida cu Franta.

"Vom juca tot la rezultat. Nu ma intereseaza parerile celor care nu sunt de acord cu mine. E responsabilitatea mea, iar eu depind de rezultate. Rezultatul cel mai bun este evitarea infrangerii. Calculele sunt simple. Daca facem egal cu Italia si Olanda bate Franta, vom avea un avantaj mare fata de celelalte doua. Nu decisiv, dar mare. Mergem din aproape in aproape, apoi cu Olanda vom vedea", a declarat Piturca.

Fundasul Cosmin Contra este multumit de faptul ca Italia a fost invinsa de Olanda si este de parere ca mai bine intalnim o echipa "disperata" decat una care va evolua in mod normal.

"Cu Italia nu stiu cum vom juca, dar mai mult ca sigur va trebui sa inchidem jocul. Italia e foarte periculoasa pentru ca are nevoie de victorie. Oricum e mult mai bine ca vom intalni o Italie disperata, nevoita sa atace, decat una care isi face jocul ei, se inchide si asteapta", a declarat "Gurita".

Marica, out cu Italia!

Atacantul formatiei VfB Stuttgart, Ciprian Marica, care s-a accidentat in timpul jocului scoala de marti, dupa un "duel" aerian cu Marius Niculae, nu va putea evolua in partida cu Italia.

"Jucatorul e intr-o stare foarte buna, dar n-are voie la efort. Imi pare rau ca a patit asta. Va avea nevoie de cel putin trei zile de repaus", a declarat unul din medicii care l-a ingrijit marti.

Mircea Lucescu: Jucati la fel!

Tehnicianul formatiei Sahtior Donetk si singurul roman care a antrenat in Serie A, Mircea Lucescu, il sfatuieste pe Victor Piturca sa abordeze aceeasi tactica in partida cu Italia ca si in cea cu Franta.

"Italienii vor risca totul pentru a castiga. Asta, in timp ce pentru noi orice punct luat va fi foarte important. Trebui sa jucam la fel de bine defensiv, sa nu ne expunem inutil. In fotbal este o vorba, dupa un punct, trebuie sa aduci altele. Am luat cu francezii un punct care a mentinut entuziasmul in randul jucatorilor nostri. Era esential sa nu piarda primul meci, mai ales in fata vicecampioanei lumii", a declarat "Il Luce".

"Tricolorii" vor intalni Italia vineri, de la ora 19:00, in cadrul celei de-a doua partide a acestora in cadrul Grupei C a Campionatului European, meciul putand fi urmarit in format LIVE Text pe Ziare.com, alaturi de TOATE celelalte partide ale turneului final.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit în aer, pe 15 aprilie, la bordul unei aeronave Wizz Air. Ivano și Federica au avut parte de o ceremonie oficială chiar în interiorul avionului, iar...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Italia, #Romania, #Franta, #contra, #lucescu, #Piturca, #Euro 2008, #marica, #tactica , #nationala