"Stranierii" convocati pentru amicalul cu Rusia

Marti, 11 Martie 2008, ora 14:06
1494 citiri
"Stranierii" convocati pentru amicalul cu Rusia

Selectionerul echipei noastre nationale, Victor Piturca, a anuntat, marti, numele jucatorilor romani legitimati la cluburi de peste hotare, convocati pentru meciul amical contra Rusiei, programat pe stadionul "Steaua" din Bucuresti la data de 26 martie, informeaza site-ul oficial al FRF.

Iata care sunt cei 11 jucatori convocati:

Cosmin Contra (Getafe CF), George Ogararu (AFC Ajax Amsterdam), Gabriel Tamas (AJ Auxerre), Stefan Radu (SS Lazio Roma), Razvan Rat (FC Sahtior Donetk), Cristian Chivu (FC Internazionale Milano), Florentin Petre (TSKA Sofia), Razvan Cocis (FC Lokomotiv Moscova), Marius Niculae (Inverness), Daniel Niculae (AJ Auxerre) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart).

Exista posibilitatea ca selectionerul sa renunte, pana in ziua convocarii, la unul sau la altul dintre jucatorii mentionati mai sus, in functie de starea lor de sanatate, de statutul la echipele lor de club si de forma sportiva la momentul respectiv.

Numele jucatorilor legitimati la cluburi din tara, convocati pentru acest joc, vor fi anuntate dupa disputarea meciurilor din cadrul etapei a 25-a a campionatului Ligii I.

Reunirea este prevazuta pentru ziua de 24 martie, ora 12.00, la Saftica.

România-Rusia: Frica și Tezaurul
România-Rusia: Frica și Tezaurul
Niciun oficial român de rang înalt nu a contrazis-o pe purtătoarea de cuvânt a diplomației de la Moscova care a spus că datoriile României faţă de Rusia ar fi de 20-25 de ori valoarea...
Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, ironii după ce a fost convocat la MAE: ”Cel mai vag demers/ Am putut doar ghici”
Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, ironii după ce a fost convocat la MAE: ”Cel mai vag demers/ Am putut doar ghici”
Ambasadorul Rusiei la Bucureşti Valeri Kuzmin a comentat ironic, într-o declaraţie acordată TASS, convocarea sa la Ministerul Afacerilor Externe, afirmând că subiectul conversaţiei nu a fost...
#Romania, #Rusia, #Victor Piturca, #Adrian Mutu, #Cristi Chivu, #Marius Niculae , #nationala