Iata planul lui Victor Piturca la Steaua

Miercuri, 30 Iunie 2010, ora 12:04
3283 citiri
Iata planul lui Victor Piturca la Steaua

Victor Piturca este manager al Stelei, chiar daca mutarea nu a fost oficializata pana acum. Fostul selectioner are un plan detaliat de a-i readuce pe "ros-albastrii" in fruntea Ligii I, acesta cuprinzand atat achizitionarea unor fotbalisti valorosi, cat si promovarea unor tineri de perspectiva.

Viorel Paunescu, presedintele de onoare al Stelei, a vorbit in Prosport despre planul fostului selectioner la Steaua.

Piturca mi-a spus ca Tanase si Radut sunt la parametrii cei mai inalti din punct de vedere fizic. Asa procedeaza el. Le urmareste valorile fizice, apoi lucreaza tehnic si tactic. Asa vede cine are potential. Va forta, probabil, un jucator asa cum a facut-o cu Radoi, si uite ca i-a iesit. El mizeaza pe cei tineri. Aduce doi-trei jucatori experimentati, pe care ii va folosi doi-trei ani, iar in jurul lor ii creste pe cei tineri. Cu el am fost la Craiova sa-l vedem pe Sorin Radoi. Si i-a placut de Mirel Radoi. L-a adus la Steaua si s-a incapatanat sa-l foloseasca, desi poate atunci Mirel nu putea juca in locul lui Miu sau al lui Lincar.

Va aduce trei-patru jucatori tari, valorosi, o sa vedeti. Steaua va fi construita din fotbalisti romani, dar si straini de valoare, a dezvaluit Paunescu.

Acesta a incercat apoi sa-l caracterize pe Victor Piturca, amintind de meciul cu Olanda de la Constanta.

"Este un tip echilibrat, serios, foarte corect in meseria lui, nu cedeaza la presiuni si e chiar incapatanat. E uman cu jucatorii. Piturca se inchide intr-o camera si, sase ore cel putin, incontinuu studiaza adversarul. Stie apoi totul despre el. In meciul de la Constanta, Robben nu a dat decat doua centrari si atat. Il blocase punandu-l pe Banel sa dubleze de fiecare data la olandez. Ii place sa controleze totul", a mai spus presedintele de onoare al "ros-albastrilor".

Paunescu a marturisit ca exista deja un contract intre tehnician si clubul Steaua, unul in care sunt prezente clauze ferme pentru cele doua parti.

"Stiu sigur ca este un contract intocmit la modul cel mai profesionist. Cu conditii de-o parte si de cealalta, in care Piturca sta sau nu la Steaua. Daca nu-si indeplineste obiectivul, nu se agata el de un scaun la Steaua si va pleca. Piturca va face performanta cat timp va avea suport financiar. Iar Gigi Becali nu va vorbi iar de jucatori... Cred ca se va tine de cuvant, pentru ca a castigat in maturitate", a mai spus Paunescu, el precizand ca tehnicianul va avea o prima de aproape 3 milioane de euro in cazul in care va reusi sa castige titlul.

Steaua va reveni joi din cantonamentul din Austria, Piturca urmand a fi prezentat oficial in cursul zilei de vineri sau, cel mai tarziu, luni.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#plan Piturca Steaua, #Piturca manager Steaua, #Viorel Paunescu Steaua, #Paunescu presedinte Steaua , #Steaua