Piturca, acuzat ca a distrus Steaua

Duminica, 05 Februarie 2012, ora 08:30
2584 citiri
Piturca, acuzat ca a distrus Steaua

Accidentarea grava pe care Alexandru Chipciu a suferit-o a ridicat diverse semne de intrebare la Steaua. Oficialii clubului dau vina pe Victor Piturca dupa pierderea pe care au suferit-o.

Cel mai scump transfer realizat de Steaua in aceasta iarna (1.2 milioane euro) nu va putea evolua in "dubla" cu Twente din Europa League din cauza unei rupturi medicale.

Stelistii au fost acuzati ca accidentarea se datoreaza stagiului montan efectuat la Poiana Brasov, insa ei dau vina pe Victor Piturca.

"De ce trebuia sa-l cheme la lot si sa-l puna sa faca trei antrenamente in fiecare zi dupa o perioada in care oricum el fusese supus unei pregatiri fizice dure in Poiana Brasov?", a afirmat un oficial al Stelei pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Oficialii clubului ros-albastru il mai acuza pe Piturca de faptul ca nu a gestionat corect situatia jucatorilor de la Steaua.

"Alex a fost pus sa lucreze la echipa nationala direct forta exploziva dupa ce el facuse un cantonament montan dur. In plus, a continuat acolo cu 3 antrenamente tari pe zi si nu ne-a fost lasat la dispozitie pentru a incepe lucrurul specific cu mingea. A venit direct la noi si era normal sa-l folosim in amicale ca sa-l integram si uite ca a cedat!", au mai spus stelistii.

Dintre jucatorii convocati la echipa nationala pentru cantonamentul din Antalya, Florin Gardos, Alexandru Bourceanu si Cristi Tanase au acuzat si ei probleme medicale.

C.M.

Adversar complicat pentru campioana Steaua în sferturile EuroCup
Adversar complicat pentru campioana Steaua în sferturile EuroCup
Campioana României la polo masculin, Steaua Bucureşti, va întâlni formaţia spaniolă Astralpool CN Sabadell, în sferturile de finală ale LEN Euro Cup, conform tragerii la sorţi de marţi....
Calificare dramatică pentru Steaua în sferturile cupelor europene. A fost nevoie de penalty-uri
Calificare dramatică pentru Steaua în sferturile cupelor europene. A fost nevoie de penalty-uri
CSA Steaua Bucureşti s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale LEN Euro Cup la polo pe apă, după ce a învins formaţia elenă Panionios Atena cu scorul de 20-18 (2-2, 3-2, 2-4, 4-2,...
#Victor Piturca, #Steaua, #alex Chipciu , #Steaua
Comentarii
Poza omuldinpekin
omuldinpekin
rank 3
Jucatori lenesi care nu vor pregatire fizica si pace! Se cred Messi!
Poza NEUTRONU
NEUTRONU
rank 5
piti,a distrus steaua??? dar jiji ce face...