Piturca: Este un mare abuz (Video)

Joi, 16 Octombrie 2008, ora 18:22
1760 citiri
Piturca: Este un mare abuz (Video)

Victor Piturca a declarat, la iesirea de la DNA, ca este un mare abuz ceea ce i s-a petrecut pe aeroportul Otopeni.

"Au venit doar doi oameni, nu zece. Asta e tara romaneasca, n-am ce sa va povestesc. Este un mare abuz fiindca eu n-am fost instiintat sa ma prezint la DNA. Ei spun ca mi-au trimis citati, dar eu n-am primit nimic", a spus Piturca, la iesirea de la sediun DNA.

Victor Piturca a fost retinut, joi dupa amiaza, de procurori, in aeroportul Otopeni.

Piturca a fost pus saptamana trecuta sub invinuire de procurorii anticoruptie in dosarul "Valiza", fiind acuzat de favorizarea infractorului. Piturca este acuzat ca ar fi semnat, ca martor, precontractul incheiat, in fals, intre Becali si un om de afaceri din Cluj, Radu Marino, pus, de asemenea, sub invinuire. Contractul, semnat in fata avocatului Alina Ciul, avea ca obiect cumpararea de catre Becali a unui teren aflat in posesia lui Marino, in Cluj.

Tot saptamana trecuta, patronul Stelei, Gigi Becali, a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii DNA, in dosarul "Valiza".

Latifundiarul din Pipera este acuzat ca ar fi incercat sa dea mita fotbalistilor de la Universitatea Cluj, pentru ca acestia sa castige intalnirea cu CFR Cluj. Alaturi de finantatorul stelist au mai fost pusi sub urmarire penala Tea Sponte si Anton Dobos, acestia fiind acuzati de colaborare la dare de mita.

Pe 7 mai 2008, la finalul partidei dintre Universitatea Cluj si CFR din campionatul trecut, procurorii DNA au retinut mai multi apropiati ai finantatorului Stelei, printre care si Tea Sponte, care aveau asupra lor suma de 1,7 milioane de euro, bani despre care se presupune ca erau destinati fotbalistilor Universitatii Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dumitru Buzatu, eliberat din închisoare după ce a făcut un denunț la DNA. Decizia instanței în cazul fostului baron PSD
Dumitru Buzatu, eliberat din închisoare după ce a făcut un denunț la DNA. Decizia instanței în cazul fostului baron PSD
Tribunalul Vaslui a decis luni, 15 aprilie, plasarea în arest la domiciliu a fostului lider PSD Dumitru Buzatu, acuzat de luare mită, aflat până acum în arest la Penitenciarul Vaslui....
Cetățeanul turc, suspect în cazul cadavrului găsit pe câmp la ieșirea de pe A1, a fost arestat preventiv
Cetățeanul turc, suspect în cazul cadavrului găsit pe câmp la ieșirea de pe A1, a fost arestat preventiv
Omul de afaceri turc, cercetat în cazul femeii găsită moartă pe câmp, la ieşirea de pe A1, pe raza localităţii dâmboviţene Olteni, a fost arestat preventiv. Decizia a fost luată...
#Piturca, #DNA, #retinut, #ridicat, #aeroport , #stiri Victor Piturca