Piturca isi studiaza si posibilul viitor adversar, Spania

Duminica, 15 Iunie 2008, ora 09:53
1748 citiri
Piturca isi studiaza si posibilul viitor adversar, Spania

Victoria la limita a Spaniei, 2-1 in fata Suediei in etapa a doua din grupa D, a deschis drumul spre o posibila intalnire intre tricolori si sportivii tehnicianului Luis Aragones.

Posibilul meci dintre Romania si Spania din sferturile de finala va reprezenta si o revansa asteptata de iberici dupa meciul din 15 noiembrie 2006, cand Romania s-a impus la Cadiz, intr-un amical, cu scorul de 1-0. Mai mult, pentru Casillas si compania esecul din acea partida a reprezentat si ultima infrangere, din jocuri amicale sau oficiale.

Preventiv, selectionerul Victor Piturca l-a trimis pe Emil Sandoi, antrenorul echipei de tineret, sa vada meciul dintre Suedia si Spania, pregatind o eventuala calificare in sferturi, unde vom intalni castigatoarea grupei D (Spania).

Ibericii s-au impus cu 2-1, golul lui Villa din prelungiri asigurand calificarea spaniolilor de pe primul loc in grupa D. Dupa victoria cu Suedia, mai multi jucatori spanioli au declarat ca isi doresc sa intalneasca Romania in faza urmatoare: "Vrem cu romanii, chiar daca au rezistat foarte bine in fata Frantei si Italiei", a spus fundasul Raul Albiol.

Olandezii au si ei motive sa se infrateasca cu tricolorii, mai ales ca suporterii "Portocalei Mecanice" nu vor nici in ruptul capului sa vada Franta sau Italia in sferturile de finala, asa ca i-au rugat pe jucatorii lui van Basten sa ajute Romania!

Flotila românească a dat drumul la ”motoare”. Performanță majoră în prima zi la Europene
Flotila românească a dat drumul la ”motoare”. Performanță majoră în prima zi la Europene
România a calificat direct în finalele pentru medalii şase echipaje din cele 13 cu care participă la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria), în urma curselor de joi. La...
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
#Euro 2008, #Spania, #Romania, #sferturi, #adversar, #Piturca , #stiri Victor Piturca
Comentarii
F
fira-ti ai aluia de tradatori !
rank 1