Piturca: Max Nicu nu m-a impresionat cu nimic

Joi, 02 Aprilie 2009, ora 17:13
1916 citiri
Piturca: Max Nicu nu m-a impresionat cu nimic

Selectionerul Victor Piturca a explicat de ce nu l-a folosit pe Maximilian Nicu decat 8 minute in cele doua meciuri ale nationalei, cu Serbia si Austria.

"A facut o faza sau doua bune, dar nu mi-a dat la antrenamente increderea necesara sa il introduc in teren. Am incercat sa il ajut sa se acomodeze in reprezentativa, dar la pregatire nu m-a impresionat cu nimic.

I-am explicat ca nu are voie sa discute cu parintii amanunte tactice cum au fost cele aparute in presa. E un baiat extraordinar, nu pot sa-i reprosez nimic. Credeti ca mie nu mi-ar fi placut sa intre si sa decida meciul? Cine a fost cel care a insistat ca Nicu sa obtina cetatenia, nu eu?" a explicat Piturca la GSP TV

Florin Costea a gresit in meciul cu Serbia

Victor Piturca a continuat explicatiile, declarand ca folosirea lui Florin Costea in meciul cu Serbia a fost o greseala deoarece atacantul Craiovei nu a respectat indicatiile tactice si s-a sufocat dupa cateva minute.

"Eu am incercat si probabil nu am reusit, dar n-aveam de unde sa iau alti jucatori, sa aduc la nationala fotbalistii cei mai valorosi si cei mai in forma. Nu vorbesc numai din punct de vedere tehnic, ci si fizic, tactic si asa mai departe. Cu Serbia i-am introdus pe Costea si pe Stoica pentru ca au fost jucatorii cei mai in forma in ultimele 2 etape. Ei ne-au demonstrat si in cursul saptaminii ca merita sa joace titulari.

Dorel Stoica a facut un meci bun cu Serbia, dar Costea, din pacate, a gresit la fazele fixe. El n-a putut sa intervina din cauza tracului si emotiilor. Nici nu a respectat ce i-am spus la antrenamente, s-a sufocat dupa cateva minute", a mai adaugat selectionerul.

Romania a pierdut atat meciul cu Serbia, disputat la Constanta, cat si cel cu Austria, jucat pe arena din Klagenfurt, si nu mai are decat sanse teoretice de calificare a Campionatul Mondial din 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Piturca Max Nicu, #Max Nicu Romania, #Austria Romania , #stiri Victor Piturca