Piturca si Iancu s-au balacarit in direct la TV

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 20:15
3337 citiri
Piturca si Iancu s-au balacarit in direct la TV

Victor Piturca si Marian Iancu nu au ingropat securea razboiului, ba dimpotriva. Cei doi s-au certat ca la usa cortului, aruncand cu jigniri extrem de grave.

Deranjat de remarcile patronului Timisoarei, care spunea ca va face tot posibilul pentru ca Universitatea Craiova sa nu joace in cupele europene, fostul selectioner a luat foc si a atacat fara menajamente, in direct la postul GSpTV.

"Iancu mi-a jignit si munca si rezultate de la nationala. Iancu m-a facut agramat, ca nu stiu sa vorbesc... el a jignit oameni si eu nu stiu cine e el? Cine e Iancu, ce a facut el pentru fotbal si Timisoara? Daca nu era ajutat de autoritatile locale, el nu mai era patron la Timisoara.

Daca spune ca e o competitie intre mine si el, o sa-l jignesc de o sa moara tiganii de oftica, ca pe aia ii reprezinta! Esti vreun smardoi, smecher? Ce te crezi? Cum isi permite el sa vorbeasca de persoana mea?", a tunat Piturca.

A fost momentul in care Marian Iancu a intervenit la randul sau, astfel ca injuriile au curs de ambele parti.

Iancu: Il intreb daca e homosexual? Bai, spune daca esti homosexual!

Piturca: Cu garoi din astea, cu ciori care stau in fata si poarta legal 200 de kilograme de rahat in ei si mananca cate 25 de sendvisuri nu am ce discuta! Au ajuns tigani din astia sa faca emisiuni! E ultimul lucru care se putea intampla in fotbalul romanesc.

Iancu: Bai, eu cred ca esti homosexual!

Piturca: Garoiul asta sta deasupra stalpului, nu i-au trecut petele de pubertate! Vorbeste tiptil, tiganeste, se crede intelectual!

Iancu: M-am convins, esti homosexual!

Piturca: Cu tigani borati din astia, fotbalul romanesc se duce de lupta.

Iancu: Sa stii ca e o virtute in Europa sa fii homosexual.

Piturca: Garoiul asta umflat, de 300 de kilograme, a ajuns sa injure presedintele FRF, sa jigneasca presedinti de club, echipe cu ani de istorie in spate!

Iancu: Eu cred ca esti satanist. Esti cu Satana, esti cu Mefisto?

Piturca: Ai furat jucatorii lui National, ai falimentat clubul! Ai furat de la Otopeni! Magraonul asta se crede buricul pamantului, crede ca e Bulibasa din fotbal!

Iancu: Dar esti satanist?

Piturca: Comportamentul lui este de tigan, de garoi!

Iancu: Esti satanist, esti cu Satana?

Piturca: Da, recunosc, sunt satanist! Uita-te in oglinda sa vezi cum arati tu si cum arat eu, apoi sa vedem cine e Satana!

Iancu: Da frumosule, da gingasule!

Scena de necrezut vine sa completeze taboul ultimelor zile, perioada in care cei doi s-au atacat cu fiecare ocazie.

Acum, amandoi, in calitate de oficiali ai unor cluburi prim divizionare, risca sa fie amendati drastic sau chiar suspendati de catre Comisia de Disciplina a LPF.

M.D.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Piturca Iancu balacarit TV, #Piturca Iancu tigan, #Iancu Piturca satanist, #Piturca Iancu jigniri , #stiri Victor Piturca