Piturca: Vom juca ofensiv cu Italia

Joi, 12 Iunie 2008, ora 14:35
2634 citiri
Piturca: Vom juca ofensiv cu Italia

Selectionerul Victor Piturca a anuntat, in cadrul conferintei de presa de joi, tactica pentru partida cu Italia: "jucam ofensiv din primul minut".

"Voi risca de la inceput pentru ca pe final este mult mai greu sa obtii victoria, noi ne propunem din primul minut sa jucam ofensiv, sa marcam cel putin un gol, pentru ca altfel va fi foarte greu sa castigam", a precizat tehnicianul.

Victor Piturca nu a facut nici o dezvaluire legata de primul "11" ce va fi introdus in partida de vineri, insa a lasat sa se inteleaga ca stelistul Mirel Radoi ar putea vedea meciul de pe banca de rezerve.

"Nu m-am hotarat asupra primului '11', insa Chivu se mentine deocamdata, umarul lui mai rezista, dar Mirel Radoi are unele probleme, dar poate juca, nu este nimic grav. In ceea ce priveste lotul nostru, toti jucatorii sunt apti, exceptand Ciprian Marica, care a avut o problema si cel mai probabil nu va putea sa evolueze cu Italia", a declarat Piti.

Selectionerul a anuntat ca Romania va juca "la victorie" in partida de vineri, deoarece obiectivul este calificarea in sferturi.

"N-am facut nici un calcul inca dar eu nu prea fac calcule, voi face insa dupa meciul cu Italia. Cand joci contra campioanei mondiale sigur ca poti spune ca esti multumit si cu un rezultat de egalitate, insa pe noi ne intereseaza victoria si doar la victorie vom juca, iar daca vom pierde, inseamna ca adversarul a fost mult mai bun ca noi", a mai spus Victor Piturca.

Prezent la conferinta de presa, Cristian Chivu este de parere ca experienta sa si a lui Mutu din Serie A poate fi decisiva pentru "tricolori".

"Este al doilea meci din aceste grupe, Italia vine dupa o infrangere, insa pentru noi nu conteaza asta, am venit aici pentru a ne califica mai departe. Jocul Italiei il stie toata lumea, au un joc aparte, au o cultura aparte pentru fotbal, dar experienta noastra din Serie A va schimba stilul jocului", a precizat capitanul "tricolorilor".

"Tricolorii" vor intalni Italia vineri, de la ora 19:00, in cadrul celei de-a doua partide a acestora in cadrul Grupei C a Campionatului European, meciul putand fi urmarit in format LIVE Text pe Ziare.com, alaturi de TOATE celelalte partide ale turneului final.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Performanță uriașă pentru fotbalul italian. Câte echipe va avea în Liga Campionilor
Italia şi-a asigurat matematic, joi, al cincilea loc în sezonul viitor al Ligii Campionilor, după ce Atalanta şi Fiorentina s-au calificat în semifinalele Europa League şi respectiv...
Un bărbat susține că a încasat 48 de amenzi rutiere pe nedrept: ”Săptămâna trecută am primit 5 într-o singură zi!”
Un bărbat susține că a încasat 48 de amenzi rutiere pe nedrept: ”Săptămâna trecută am primit 5 într-o singură zi!”
Un bărbat din Italia vrea să dea în judecată autoritățile din Napoli după ce a primit nu mai puțin de 48 de amenzi rutiere, în ciuda faptului că nu ar fi condus niciodată în zona...
#Piturca, #ofensiv, #Italia, #Romania, #echipa, #Chivu, #umar, #Radoi, #accidentat, #Euro 2008 , #stiri Victor Piturca