Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Victor Piturca, tot mai departe de Steaua

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 13 Mai 2010, ora 18:17
2310 citiri
Victor Piturca, tot mai departe de Steaua

Chiar daca Gigi Becali da ca sigura venirea lui Piturca la Steaua, fostul selectioner pare mai departe ca oricand de banca tehnica a gruparii din bulevardul Ghencea.

Fostul capitan al "ros-albastrilor", Mirel Radoi, nu crede ca ex-selectionerul Romaniei se va incumeta sa preia echipa in conditiile in care la Steaua exista multi jucatori straini cu o valoare discutabila.

"In conditiile actuale, cu lotul actual, Victor Piturca nu va fi de acord sa vina la Steaua. Nu accepta sa lucreze cu multi straini, vrea doar jucatori de valoare", a declarat Radoi la GSpTV.

Nici omul care a castigat alaturi de Piturca doua trofee continentale, Anghel Iordanescu, nu crede ca acesta va veni la Steaua in conditiile in care echia nu se va intari serios.

"Cred ca, daca Gigi Becali reuseste aceasta lovitura de imagine cu Piturca, Ienei si cu Stoica, va fi singura cale de impacare cu suporterii Stelei, cei care duc greul la Steaua. Cred ca acest proiect este bine pus la punct de Gigi Becali, dar nu trebuie sa uite un singur lucru, de banii pentru transferuri.

Nu cred ca Piturca va veni doar cu 2-3 jucatori, daca as fi in locul lui as cere intariri substantiale. Piturca nu ar aduce un Parpas, Tall sau Pepe Moreno pentru ca gratis ii aduci si gratis joaca. Steaua trebuie sa renunte la cel putin 10-12 jucatori. Are nevoie de 4-5 jucatori de valoare, iar pentru completarea lotului ar putea aduce niste tineri de perspectiva. Este trist ca Steaua se va desparti de Stoichita, adus intr-un moment greu. El a avut mult bun simt si nu i-a reprosat patronului ceea ce avea de spus pentru ca ar fi avut destule de reprosat", a declarat si Anghel Iordanescu.

In situatia din prezent, cu echipa penduland pe locurile 4-5 in clasamentul Ligii I, in afara pozitiilor de Champions League, este greu de crezut ca Becali va investi masiv in pauza competitionala din vara pentru a face un lot competitiv.

In cazul in care formatia lui Stoichita ar fi "prins" locul secund la finalul acestui sezon, latifundiarul ar fi incasat aproximativ 3 milioane de euro numai din drepturile TV, suma la care s-ar adauga incasarile din meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. Daca dam crezare zvonurilor conform carora Kapetanos, Stancu sau Toja ar fi si ei vanduti pe sume destul de mari, s-ar fi conturat o situatie ideala, in care Steaua ar fi avut in vara 6-7 milioane de euro pentru achizitii de jucatori.

Cum echipa lui Becali a ratat insa tot in acest sezon, e clar ca banii vor fi mult mai putini, iar in conditiile in care lotul va fi decimat la finalul sezonului, cu cel putin 10 jucatori pusi pe liber, va fi extrem de greu pentru orice antrenor sa faca performanta in Ghencea.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Piturca antrenor Steaua, #Piturca departe Steaua, #Piturca lot Steaua, #campanie transferuri Steaua 2010 , #stiri Victor Piturca