Piturca ar putea reveni la Craiova. Vezi ce planuri are

Luni, 21 Februarie 2011, ora 07:59
4028 citiri
Piturca ar putea reveni la Craiova. Vezi ce planuri are

Fostul manager Victor Piturca ar putea reveni la Universitatea Craiova din postura de patron.

Suspendat la inceputul anului si apoi dat afara, Victor Piturca spera in continuare sa-l indeparteze pe Adrian Mititelu din Banie pentru ca apoi sa recladeasca echipa cu ajutorul autoritatilor locale.

Constient ca finantatorul oltenilor se confrunta cu mari probleme financiare, fostul selectioner i-a solicitat acestuia nu mai putin de 12 milioane de euro drept despagubiri, urmand sa ceara actiuni la Universitatea in contul datoriei.

Surse din anturajul lui Victor Piturca au dezvaluit planurile fostului manager dupa eventuala preluare a "Stiintei".

"E foarte hotarat sa-si indeplineasca planul. Daca va lua echipa, in secunda doi se duce si le-o da autoritatilor locale, pentru a se face cu adevarat o echipa a comunitatii, a tuturor, nu doar a unui singur om.

Urmareste o colaborare cu factorii de decizie din Craiova, dar si cu alte persoane interesate, pentru a crea din nou o formatie puternica, asa cum isi doresc suporterii.", a declarat un apropiat al fostului manager general, conform Prosport.

Haos la Craiova: Mititelu, pierderi colosale de la plecarea lui Piturca

Plecarea lui Victor Piturca de la Universitatea Craiova a provocat pierderi imense pentru Adrian Mititelu. Clubul a pierdut 10 jucatori si o treime din valoarea lotului.

Piturca il face praf pe Mititelu: E vai de mamicuta lui! Un derbedeu

Adrian Mititelu si Victor Piturca s-au contrat serios in ultima perioada, motivul disputei fiind jucatorii Valerica Gaman si Stefan Barboianu, declarati liberi de contract la Comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Victor Piturca, #Universitatea Craiova, #Adrian Mititelu, #Piturca patron Craiova , #Universitatea Craiova