Piturca dezvaluie detalii despre noua echipa a Craiovei

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 14 Ianuarie 2011, ora 22:09
3447 citiri
Piturca dezvaluie detalii despre noua echipa a Craiovei

Victor Piturca, managerul suspendat al Universitatii Craiova, a dezvaluit, vineri, planul sau de a infiinta o noua echipa in Banie.

Fostul selectioner, aflat in conflict deschis cu patronul "juvetilor", Adrian Mititelu, afirma ca noua echipa a Craiovei, care se va numi Stiinta, va porni la drum din Liga a III-a, insa planurile sunt mari.

"Ar fi bine sa se faca o noua echipa. Se va chema Stiinta Craiova, o va lua din divizia C si cu asta basta", a anuntat "Piti" la GSpTV.

Cum ideea infiintarii unui nou club de fotbal in Banie nu este noua, Piturca a fost deja contactat de mai multi oameni de afaceri interesati sa sustina aceasta grupare.

"M-au sunat multi oameni, si cei din conducerea orasului si toti imbratiseaza aceasta idee. Daca toti imbratiseaza aceasta idee, vreau si eu", a mai spus Piturca.

Pentru a-i atrage pe suporterii Universitatii alaturi de formatia sa, fostul antrenor al Romaniei are un plan special. Mai intai va aduce in conducere fosti componenti ai Craiovei Maxima iar apoi ii va invita pe fani sa se implice, putand cumpara actiuni dupa modelul FC Barcelona.

"Daca fanii olteni doresc asta, echipa respectiva o sa fie echipa lor. Se vor face actele de asa natura. C.A va fi format din fostii mari jucatori ai Craiovei. Am nevoie si de sprijinul autoritatilor", a precizat Piturca.

Lovitura decisiva pe care i-o va da lui Mititelu va fi evacuarea Universitatii de pe stadionul "Ion Oblemenco", acolo unde Piturca isi va aduce propria echipa.

"Echipa Stiinta Craiova joaca pe "Ion Oblemenco", unde sa joace?"

Piturca detoneaza bomba la Craiova

Prapad la "U" Craiova: Actiunile lui Mititelu, sub sechestrul Fiscului

Stiinta Craiova ar putea evolua din retur chiar in Liga a doua, in locul celor de la Gaz Metan CFR Craiova, Piturca si asociatii sai urmand a prelua cu totul clubul de la "Depou".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Piturca detalii echipa Craiova, #Piturca Stiinta Craiova, #echipa noua Craiova, #Victor Piturca Stiinta Craiova , #Universitatea Craiova