Piturca este din nou antrenorul Universitatii Craiova

Vineri, 11 Februarie 2011, ora 09:40
6489 citiri
Piturca este din nou antrenorul Universitatii Craiova

Victor Piturca isi poate relua, incepand de vineri, atributiile la Universitatea Craiova, dupa ce suspendarea sa a expirat fara ca Adrian Mititelu sa-i aplice vreo sanctiune.

Pe 11 ianuaie 2011, Consiliul de Administratie al clubului Universitaea Craiova a decis suspendarea functie a lui Victor Piturca si a colaboratorilor sai pe perioada cercetarii disciplinare.

Potrivit art. 268, alin. (1) din Codul Muncii, "angajatorul dispune aplicarea sanctiunii disciplinare printr-o decizie emisa in forma scrisa, in termen de 30 de zile calendaristice de la data luarii la cunostinta despre savarsirea abaterii disciplinare, dar nu mai tarziu de sase luni de la data savarsirii faptei".

Cu alte cuvinte, dupa ce a luat la cunostinta de abaterile lui angajatului, angajatorul are la dispozitie 30 de zile calendaristice sa-l cerceteze si sa-i aplice o sanctiune.

Astfel, pe 9 februarie s-au implinit 30 de zile de cand oficialii olteni au luat la cunostinta despre presupusele abateri ale lui Victor Piturca, iar 11 februarie se fac 30 de zile de cand contractul individual de munca al tehnicianului a fost suspendat. Cum suspendarea nu poate depasi 30 de zile calendaristice, putem considera ca incepand de vineri Victor Piturca isi reia atributiile la club.

Intrebat daca s-a luat decizia aplicarii unei sanctiuni in acest caz, Adrian Mititelu a declarat ca nu a fost luata nicio decizie de catre comisia de cercetare.

"Ce ma intrebati, bai, pe mine, ca nu eu iau decizia, ci comisia de cercetare. Avocatii lucreaza pentru a vedea cu ce litera va fi sanctionat. Piturca a facut fapte si mai grave decat ne asteptam. Atunci cand se va lua o decizie, trebuie sa fie bine argumentata, pentru ca Piturca ne poate da in judecata si castiga.", a declarat Mititelu, pentru Gazeta de Sud.

Astfel, conform Codului Muncii, Victor Piturca este din nou managerul clubului Universitatea Craiova.

Suspendarea lui Victor Piturca a aruncat Universitatea Craiova intr-un scandal monstru, fostul selectioner si patronul Adrian Mititelu acuzandu-se si jignindu-se reciproc.

Piturca a explodat: Mititelu e un derbedeu, un escroc, un taranoi

Mititelu il face praf pe Victor Piturca

Totul a culminat cu fuga jucatorilor Gaman si Barboianu din cantonament, situatia celor doi fiind analizata de comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Victor Piturca, #Universitatea Craiova, #Piturca revine Craiova, #Adrian Mititelu , #Universitatea Craiova